Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam786
Toplam Ziyaret1682773

DKM  KİTAP FUARI  

Haber:Demirel Bbacanoğlu

Dörtler Kültür Merkezi Kitap Fuarı, Adana-Çukurova-Kurttepe Metro İstasyonu alanında 19 Kasım 2022 günü  açıldı 4 Aralık’a dek sürdü. Fuarda, kitap kırtasiye, yayınevleri. Atölyeler, yazar imza günleri, söyleşiler, dans, tiyatro gösterileri, eğitim etkinlikleri gerçekleştirildi. İlginç bir etkinlik oldu.

Adana, Mersin ve civar illerden birçok şair yazar, imza günlerine katıldı. Bir o kadar da kırtasiye gereksinimlerini satışa sunuldu. Az da olsa, arada dans gösterileri, tiyatro oyunları, müzik sunuldu. Yurttaşlara hizmet verildi.

DKM, pandemiden önce, Seyhan Belediyesi-Yaşar Kemal Kültür Merkezi binası alanında gerçekleştirilmişti bu tür etkinliği. Bilindiği gibi pandemi birçok şeye etki etmiş, birçok insanımızın ölümüne neden olmuştu.

Etkinlikleri çok sayıda insan ziyaret etti. Kitap, defter, kalem aldı. Şair yazarlara çocukları ve kendileri için kitap imzalattılar. Yazar şairleri tanıttılar çocuklarına…

Kitaplarımdan; Altın Yeleli Paşa, Atatürk Şair Şiir, Teyzemin Köseleri, Aşıklar Aşığı Haydar Aslan, Çöp Kutusu, Yedinci Göğün Yıldızı, Hoptirinam, Yüzsüzler Yüzünü Alsın adlı kitaplarımı imzaladım okurlarıma. Uzun süredir görmediğim arkadaşlar gelip kitap imzalattılar. Konuştuk, özlem giderdik.

Etkinlik, arkadaşlarımızdan şair yazar, Yeni Adana Gazetesi Sanat Sayfası yapımcısı Ali Taş tarafından yönetildi. Yer ayrımı titizlikle düzenlendi. Hoş karşılandı şair yazarlar, etkinliğe katılanlar…

İmza günlerinde birçok şair yazar arkadaşımızla yan yana bulunduk. Masalara koyduk kitaplarımızı, kalem elimizde okurları bekledik. Gelenlere kitaplarımızı imzaladık, fotoğraf çektirdik, söyleştik… Güzel anılarımız oldu.

05.12.2022, Adana

119 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398