Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam633
Toplam Ziyaret1682620

ÖZBEKİSTAN KÜLTÜR GECESİ ADANA‘DA DÜZENLENDİ

Özbekistan Adana Fahri Konsolosluğu,Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, ve Sarıçam Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen programda; Özbekistan devlet sanatçılarının verdiği konser ile eğlenceli anlar yaşandı.


Özbekistan Kültür Gecesi’ de bu etkinliklerden birisi, İstanbul ve Bursa’ dan sonra Adana’da yapıldı.
Özbekistan Adana Fahri Konsolosluğu,Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, ve Sarıçam Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen programda; Özbekistan devlet sanatçılarının verdiği konser ile eğlenceli anlar yaşandı. Atayurdumuzun ezgileriyle coşkuyla geçen akşamda tüm davetlilere Özbek pilavı ikram edildi.
Özbekistan Kültür Gecesinde; Özbekistan Devlet Sanatçılarından ZulayhoBoyhonova, Haşincanİsmailova, Lale Ahmedova’nın sahne aldı.
Özbekistan Cumhuriyeti Adana Fahri Konsolosu İlker Medeni, "Ortak tarih, dil ve kültür temelinde güçlü kardeşlik bağlarına sahip olan Özbekistan Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacı ile birçok etkinlik düzenlemeyi hedeflemekteyiz. Özbekistan Kültür Gecesi'ne gösterilen ilgiden dolayı emeği geçen herkese ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz" dedi.
Özbekistan Kültür Gecesi'ne Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ, Özbekistan Cumhuriyeti Büyükelçiliği Müsteşarı Bahadır Nazarov, Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Beg, Özbekistan Dış İşleri Bölüm Başkanı Azim BaxtiyorovichMuxammedjanov, Özbekistan Vatandaşlar Cemiyeti Kurum Başkanı OdiljonBerdimuratovichSattarov, siyasi parti Ttemsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ile vatandşlar katıldı.

112 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398