Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam495
Toplam Ziyaret1681580

ZEYTİNYAĞ FABRİKALARI’INDAN ELEKTRİK KESİNTİLERİNE TEPKİ

Zeytinyağı Fabrikası sahiplerinden Abdullah Sezenbay, "Toroslar Edaş'ın planlı kesinti adı altında yaptığı zulüm bizi ve fabrikamıza zeytinyağı çıkarmak için gelen insanları mağdur ediyor. Çözüm bulun, erteleyin diyoruz, kimse sesimizi duymuyor” dedi

Çukurova İlçesine bağlı Salbaş ve Pirili mahallelerinde faaliyet gösteren zeytinyağı fabrikaları planlı veya ani elektrik kesintilerinden çok mağdur olduklarını söylediler.

Toroslar Edaş'ın şebeke iyileştirme çalışmaları için planlı kesintilerinin yanı sıra plansız kesintilerinden bıktıklarını ifade eden zeytin yağı fabrikası sahiplerinden Abdullah Sezenbay, Ekim-Kasım aylarında toplam 20 gün çalıştıklarını, ancak sık sık elektrik kesintileri nedeniyle kendileri ile birlikte zeytinyağı çıkarmak isteyen vatandaşların da mağdur olduğunu söyledi.

Bu olaya bir çözüm bulunması gerektiğini ifade eden Abdullah Sezenbay şunları söyledi:

"Toroslar Edaş'ın planlı kesinti adı altında yaptığı zulüm bizi ve fabrikamıza zeytinyağı çıkarmak için gelen insanları mağdur ediyor. Çözüm bulun, erteleyin diyoruz, kimse sesimizi duymuyor. Senede 20 gün çalışıp para kazanıyoruz biz. Çalıştığımız 20 günün 10 gününü TEDAŞ elimizden alıyor. Yetkililer, ilgililere sesleniyoruz, bir çözüm bulunsun bu işe."

 

263 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704