Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam563
Toplam Ziyaret1684660

ŞEHİDİMİZ VAR

MSB, Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'n yaşamını yitirdiğini duyurdu.28 yaşındaki Osmaniyeli Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın acı haberi askeri yetkililer tarafından Düziçi ilçesine bağlı Gümüş köyünde yaşayan anne Hüsne ile baba Ökkeş İnak'a verildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu, kahraman silah arkadaşımız Sinan İnak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

ŞEHİT DÜZİÇİ'NDEN

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta yürütülen operasyonda bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen roketli saldırıda 28 yaşındaki Osmaniyeli Piyade Uzman Çavuş Sinan İnak'ın acı haberi askeri yetkililer tarafından Düziçi ilçesine bağlı Gümüş köyünde yaşayan anne Hüsne ile baba Ökkeş İnak'a verildi.

374 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351