Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam751
Toplam Ziyaret1686184

BAHÇELİ'DEN HDP VE 6'LI MASA'YA ELEŞTİRİ

Devlet Bahçeli, "Türkiye'de terör örgütüne eleman devşiren HDP'nin siyaset dünyasında yer almasına bir saniye tahammül edemiyoruz. HDP, PKK'nIn can yoldaşıdır. HDP, CHP'nin ikiz kardeşi diğer partilerin marjinal ortağıdır" dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuşarak, HDP ve Millet İttifakı'na çattı.
Bahçeli şunları söyledi:
"Türkiye'de terör örgütüne eleman devşiren HDP'nin siyaset dünyasında yer almasına bir saniye tahammül edemiyoruz. HDP, PKK'nIn can yoldaşıdır. HDP, CHP'nin ikiz kardeşi diğer partilerin marjinal ortağıdır.
Türk askerine kimyasal silah iftirası atan, sonra da PKK’lı Karasu tarafından alkışlanan TTB Başkanı ile diğer bölücü terör yandaşları ihanetlerinin bedelini en ağır şekilde ödemek durumundadır. Vatansızlara bu aziz vatanın suyu da ekmeği de haramdır. Düşmana asla merhamet edilmeyecektir."
Bahçeli açıklamasına şöyle devam etti:
"Bildiğiniz gibi '2023'e doğru aday belli karar net' mitinglerimizi gerçekleştiriyoruz. Samsun'da mitinglerimize devam edeceğiz. Türkiye'yi zilletin 6+1 kumar masasına bırakmayacağız" diyen Bahçeli, "Türkiye'nin öncelikli sorunu terördür. Terörizmin hiçbir şekli masum değil. Terör örgütleri tüm insanlığın ortak can düşmanıdır, terörün hiçbir şekli masum değildir, terör sorunu ülkemizin henüz kabuk bağlamamış yarasıdır. Terörizmle mücadele aslında Türkiye düşmanlarıyla topyekün bir mücadeledir" ifadesini kullandı.

 

74 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231