Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam764
Toplam Ziyaret1682751

ERCİYES, "ATATÜRK HEPİMİZİN GÖNLÜNDE SONSUZA KADAR YAŞAYACAK"

Karaisalılı Seyhan Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi ve İYİ Parti Seyhan İlçe Başkan Adayı Sultan Zeynep Erciyes, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'ncü yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.


Karaisalılı Seyhan Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi ve İYİ Parti Seyhan İlçe Başkan Adayı Sultan Zeynep Erciyes, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'ncü yılı münasebeti ile yayınladığı mesajda, "Vatan sevgisi ve cesaretiyle Cumhuriyetimizi bizlere armağan eden kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, fikirleri ve idealleriyle birlikte hepimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacak" ifadelerini kullandı.
Atatürk'ün eşsiz komutanlığı ve askeri dehasının yanı sıra sahip olduğu vizyonu, kararlılığı, ilke ve inkilapları ile tüm milletlere örnek olmuş bir devlet adamı olduğunu ifade eden İYİ Parti Seyhan İlçe Başkan Adayı Sultan Zeynep Erciyes, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hepimizin kalbinde şükran ve minnetle yaşamaktadır. Onun ülkemiz için çizdiği uygarlık yolu ve Cumhuriyet gibi büyük anlamlı emaneti her zaman yaşayacaktır. Askeri zaferlerin ekonomik zaferlerle taçlandırılması gerektiğini ifade ederek müthiş bir kalkınma seferberliği başlatan Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'ne muasır medeniyet hedefi koymuştur. Bizler de iş dünyası olarak, ülkemizi onun bizlere bıraktığı hedeflere ulaştırmak üzere var gücümüzle çalışmalıyız" diyerek, "Yüce önder Atatürk, yaşamının her anında Türk milletine örnek olmuştur" şeklinde sözlerini sürdürdü.
Başkan Adayı Erciyes, "Bu düşüncelerle, anma gününde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum" dedi.

79 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398