Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam516
Toplam Ziyaret1668158

ÇEVREYE DUYARLI ÖĞRENCİYİ BAŞKAN ASLAN MAKAMINDA AĞIRLADI

Başkan Aslan, Zeynep ve ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra duyarlılığından dolayı öğrenciye teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Karaisalı’da çevreye duyarlı öğrenci Zeynep Açılkan’ı Belediye Başkanı Saadettin Aslan makamında misafir olarak ağırladı.

Dünya Temizlik Günü’nde ilçede bulunan Şehit Sevda Güngör Parkı’nda çevre temizliği gerçekleştiren Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Açılkan ile birlikte öğrencinin ailesi, Okul Müdürü Sami Şimşek ve Okul Aile Birliği Başkanı Nurettin Bulut, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın misafiri oldular.

Başkan Aslan, Zeynep ve ailesiyle bir süre sohbet ettikten sonra duyarlılığından dolayı öğrenciye teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Herkesin Zeynep gibi çevreye karşı duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Aslan, “Böylesine önemli bir konuya duyarlı olan Zeynep kızımıza ve bu duyarlılığı kazanmasında en büyük destekçileri ailesi ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Bu çevre, bu dünya bizim, bizden sonra ki nesillerde kullanacaklar. Bizden sonrası yok gibi kullanıyoruz. Çevremizi, doğamızı temiz tutalım ki insanlar daha çok kullanabilsinler. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak ve çevremizi, doğamızı korumak için hepimiz daha duyarlı olmalıyız” dedi.

Başkan Aslan ayrıca Zeynep’in eğitim gördüğü okulun eksikliklerini de belediye olarak gidereceklerini belirtti.

171 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339