Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam863
Toplam Ziyaret1681070

''Çiftçilerimiz yolu keserek ‘Sen bu memleketin çocuğusun. Tarlayı, tapanı bilirsin. Bizim halimizden ancak sen anlarsın. Bizi bu ızdıraptan kurtar!’ şeklinde feryat etmişlerdir''

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, “Adanalı vatandaşlarımız, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ziyaretlerinde hemşehrilerini bağırlarına basmış, yoksulluğa, işsizliğe, yolsuzluğa, adaletsizliğe karşı çok kuvvetli bir ses vermiştir. Adanalı MHP’nin tek başına iktidarı ve hemşehrileri Devlet Bahçeli’yi de başbakan yapmak için tercihini yapmıştır” dedi.

1.5 GÜNDE 13 ETKİNLİK

Ahmet Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Adana’ya gerçekleştirdiği iki günlük ziyaretin her yönüyle başarılı, verimli geçtiğini söyledi. Erdoğan “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli 5 Mart cumartesi günü saat 12.00’da ilk olarak Karaisalı’da ziyaretine başlamış, 6 Mart Pazar günü ise bin 330 rakımlı Tufanbeyli’de gece 20.30’da yine hemşehrilerine hitap ederek programını tamamlamıştır. Toplam 1.5 gün gibi kısa bir süre zarfında 11 ilçe merkezimizi ziyaret etmiş, belediyelerimizin temel atma ve açılış törenlerine katılmıştır. Yine bu sürede Adana’da işadamlarımızla yemekte buluşmuş, geleceğe dair hedef ve projelerimizi paylaşmış, ayrıca teşkilatlarımızın temsilcileriyle, yerel yöneticilerimizle, partililerimizle kahvaltıda buluşarak onlara hitap etmiştir” diye konuştu.

KONVOYUN ÖNÜ NEDEN KESİLDİ?

Erdoğan “Bu çok bu yoğun ve yüksek tempo içinde geçen ziyaretlerin en öne çıkan tarafı ise, Adanalı hemşehrilerimizin MHP’ye olan yüksek ilgileri olmuştur. Ziyaretlerin gerçekleştirildiği yerlere intikal sırasında Sayın Genel Başkanımızın konvoyunun önü sık sık kesilmiştir. Bazı belde ve köylerde ilk kez bir siyasi parti liderini gören vatandaşlarımızın sevinci ve heyecanı dikkat çekmiştir. Yumurtalık’tan Karataş’a intikal sırasında Zeynepli köyü civarındaki çiftçilerimiz yolu keserek ‘Sen bu memleketin çocuğusun. Tarlayı, tapanı bilirsin. Bizim halimizden ancak sen anlarsın. Bizi bu ızdıraptan kurtar!’ şeklinde feryat etmişlerdir. Sayın Genel Başkanımız da ‘Az kaldı, sabredin. Allah’ın izniyle tek başına iktidarımızda yüzünüz gülecek’ müjdesini vermiştir” dedi.

TEK TEK ROZET TAKILAMAYAN ON BİNLER

MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan “Sayın Genel Başkanımızın bulunduğu konvoyun sık sık önünün kesilmesi nedeniyle programlar hep sarkarak devam etmiştir. Ama buna rağmen törenlere katılan vatandaşlarımız ısrarla hemşehrilerini beklemeye devam etmiş, coşku ve heyecanını ise hiç yitirmemiştir. Dolayısıyla tek tek rozet takma imkanı olmayan on binlerin bloklar halinde akın akın programlara iştirak etmesi MHP’nin tek başına iktidarını işaret eden en büyük ve en dürüst anket olmuştur” tespitini dile getirdi.

ERDOĞAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, teşekkür mesajında ise şunları söyledi:

“Programlarımıza büyük emek harcayan, katkı koyan ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, kadın kollarımıza, Ocak başkanlarımıza, iştirakleriyle güç veren sivil toplum örgütlerimize, sendikalarımıza, sesimizi duyuran değerli basın mensuplarımıza, etkinliklerimizin güvenli şekilde geçmesini sağlayan Emniyet ve Jandarma teşkilatlarımıza, partililerimize ve hemşehrilerini bağrına basan tüm Adanalı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”



791 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704