Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam526
Toplam Ziyaret1685959

GÖYÇE ZENGEZUR CUMHURİYETİ’NE KARAİSALILI BAKAN YARDIMCISI

Kuzey Azerbeycan’ın Özerk bölgesi olan Göyçe Zengezur’un yeni bakanlar kurulunda Karaisalılı Mehmet Davarcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı oldu.

Azerbeycan’ın Özerk bölgesi olan Göyçe  Zengezur’un yeni bakanlar kurulunda Karaisalılı Mehmet Davarcı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı oldu.
Göyçə-Zəngəzur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rizvan Talibov yeni Bakanlar Kurulunu bir kararname açıkladı.
İmzalanan kararnameye göre, Ismet Kavrik - GZTC Stratejik Çalışmalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Denetim, Mali Denetim Bakanı, 2. Ismail Temizgan - GZTC 1. Ekonomi Bakan Yardımcısı, 3. Adil Özdemir - GZTC 1. Ekoloji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı görevine, 4. Erol Karakaş - GZTC 1. Sağlık Bakan Yardimcisi, 5. Mehmed Davarçı - GZTC Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak atandı.
Göyçə-Zəngəzur Türk Cumhuriyeti ve Göyçə-Zəngəzur Geri Dönüş Birliği Basın Hizmeti tarafından yapılan açıklamada, emirlerin 5 Eylül 2022 tarihinden itibaren yürürlüğe girdiği belirtilerek, “Devletimize ve Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” denildi.
Karaisalı İlçesine bağlı Etekli Köyü doğumlu ve aynı zamanda Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana İl Başkan Yardımcısı Ve Teşkilat Başkanı da olan Mehmet Davarcı, “Cumhurbaşkanım Rizvan Talibov tensipleriyle Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak atanmış bulunmaktayım. Devletimize Milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

705 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231