Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam793
Toplam Ziyaret1686226

ERDOĞAN, "SEÇİMLERE SAYILI GÜNLER KALDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi bu sayılı günleri gayet iyi değerlendirecek ve inşallah 2023'te de Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı.

Seçimlere sayılı günler kaldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi bu sayılı günleri gayet iyi değerlendirecek ve inşallah 2023'te de Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız" dedi.

Geçmişte defalarca tecrübe ettikleri ve artık rafa kalktığını ümit ettikleri bayat senaryoların, CHP ve yoldaşları tarafından yeniden tedavüle sokulmaya çalışıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Burada kurtuluşun ve şahlanışın şehri Samsun'dan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum, ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız. Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyeceksiniz. Kimlerle kol kola girerseniz girin, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. Çünkü bu millet artık vaktini ve enerjisini heba edecek senaryolara itibar etmiyor. 2023 seçimleri ufukta belirdikçe siyasi iklimi zehirlemeye, insanımızı kutuplaştırmaya dönük hamlelerin çoğalacağının farkındayız."

“TÜRKİYE'NİN YENİDEN ŞEKİLLENEN KÜRESEL SİSTEMDE HAK ETTİĞİ YERİ ALMASINI SAĞLAYACAK OLAN BİZİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sinsi planları bozacak, kirli niyetleri kursaklarında bırakacak, Türkiye'yi önce 2023 hedefleri ardından da 2053 vizyonuyla buluşturacak olanın kendileri olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: "Bu milletin asırlık hayallerini, asırlık özlemlerini gerçeğe dönüştürecek olan kadrolar biziz. Türkiye'nin yeniden şekillenen küresel sistemde hak ettiği yeri almasını sağlayacak olan biziz. AK Parti ve Cumhur İttifakı, ülkemizin birliğinin, dirliğinin, huzur ve güvenliğinin teminatıdır. AK Parti ve Cumhur İttifakı milli iradenin, millet egemenliğinin sarsılmaz savunucusu, Cumhuriyetimizin yılmaz neferidir. Her karışında bir kahramanın yattığı bu cennet vatanı müstevlilerin siyaset mühendisliklerine teslim edemeyiz. Mazlum ve mağdurların umudu olan bu güzel ülkeyi ne FETÖ'cü hainlerin ne PKK'lı alçakların ne de bunların CHP içindeki uzantılarının insafına terk edemeyiz."

Partililerden, insan için ancak çalıştığının karşılığının olduğunu unutmamalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: "Zafer, emek verenlerindir, ter dökenlerindir, hakkın rızasını gözeterek samimiyetle çalışanlarındır. Bizim olmadığımız her yeri şehit bacısına küfredenlerin, milletin inancına 'Orta Çağ karanlığı' diyenlerin, üç kuruşluk menfaatleri için değerlerini tezgâha koyanların dolduracağını asla aklımızdan çıkarmamalıyız. Sizlere güveniyorum, inanıyorum. Karşımda 2023'ü yeni bir milat yapacak kahramanları görüyorum."

62 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231