Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam825
Toplam Ziyaret1687334

ERDOĞAN,“KAZANACAKSAK KENDİ GAYRETİMİZLE KAZANACAĞIZ”

AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na konuşan Erdoğan,"Sandıktan yine birinci parti olarak çıkacaksak bunu milletimizle olan muhabbetimizi daha da güçlendirerek gerçekleştireceğiz”dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak partililere hitap etti.
“HİÇBİR ZAMAN MİLLETİ SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLAYAN BİR KADRO OLMADIK’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir zaman milleti seçimden seçime hatırlayan bir kadro olmadıklarının altını çizerek, şöyle konuştu: “Bizim için seçim çalışması, bir önceki seçim gününün ertesi sabahı başlar. Biliyorsunuz yeni yönetim sistemimizle birlikte genel seçimler cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği olarak iki ayaklı hâle geldi. Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının şahsım olduğunu, aylar öncesinden Cumhur İttifakı olarak milletimizle paylaştık. Buna karşılık, diğer ittifaklar ve partiler henüz herhangi bir cumhurbaşkanı adayı telaffuz edemediler. Yaşanan kavganın gürültüsü, girilen hesapların tozu dumanı, yapılan pazarlıkların kiri pası her yerden hissediliyor, görülüyor. Milletin karşısına çıkartacak aday için bile bunca ayak oyunu, bunca dalavere alavere, bunca kolpa işine girdiler. Allah muhafaza bunların yönetime gelmeleri hâlinde ülkeyi nasıl bir felakete sürükleyebileceklerini düşünmek bile istemiyoruz. Hadi cumhurbaşkanı adaylarını bir kenara bıraktık. Ülkenin ve milletin geleceğine dair herhangi bir vizyon, herhangi bir program, herhangi bir projeleri de yok.”

Kendilerinin, 2023 hedefleri, 2053 vizyonu, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası dediklerini, bunların her birinin altını nice programlarla, nice projelerle doldurduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hâlbuki elimizde asırlık eser ve hizmetlerden oluşan 20 yıllık müktesebatımız var. ‘Dört dönüm bostan yan gel yat Osman’ deyip bu eser ve hizmet mirasının ekmeğini yemekle iktifa edebilirdik. Ama böyle bir tembellik, böyle bir gaflet, böyle bir aymazlık bize yakışmaz. Bunun için ülkemize eser ve hizmet kazandırma mücadelemizi yavaşlatmak bir yana, daha da hızlandırıyoruz” dedi.

“Elbette her gönülde bir aslan yatar. Kılıçdaroğlu’nun gönlündeki aslan, kendini ilgilendirir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Topladığı 6’lı masanın etrafında oturanların her birinin ayrı ajandaya yazılı hesapları kendilerini ilgilendirir. Bu masanın altındaki PKK güdümündeki 7. ortağın hesabı kendini ilgilendirir. Masanın gerisinde ellerini ovuşturarak bekleyen 8. ortak FETÖ’nün hesabı kendilerini ilgilendirir. Masa projesinin, kim olduklarını az çok herkesin tahmin edeceği hatta alenen itiraf ettikleri üzere adresleri de belli olan asıl sahiplerinin hesapları da kendilerini ilgilendiriyor. Biz bunların hepsini takip ediyoruz ama hiçbirini kale almıyoruz.”

AK Parti’nin, milletin kurduğu, iktidara getirdiği, verdiği destekle nice badireleri atlatmasını sağladığı, bunca eser ve hizmeti üretmesine fırsat verdiği bir parti olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti’yi güçlü kılan bu vasıflarına sahip çıktığımız müddetçe karşımızda kimin olduğu, önümüze hangi engelin konduğu çok önemli değildir” dedi.

“KAZANACAKSAK KENDİ GAYRETİMİZLE KAZANACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılında seçimi kazanmakta kararlı olduklarını vurgulayarak, “Kazanacaksak kimseden medet ummadan, kimseden inayet beklemeden, kendi gayretimizle kazanacağız. Şuna inanacağız: ‘Bütün tuzakların üzerinde bir tuzak vardır, o da Rabbimizin tuzağıdır.’ Biz buna inandık ve bununla yola devam ediyoruz. Sandıktan yine birinci parti olarak çıkacaksak bunu milletimizle olan muhabbetimizi daha da güçlendirerek gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen “Yüz Yüze 100 Gün” projesini, bu minvalde atılmış çok kıymetli bir adım olarak gördüğünü vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerden vitesi biraz daha yükseltmenizi, her gününüzü, her anınızı 2023’e odaklı bir şekilde, en güzel şekilde değerlendirmenizi istiyorum. İstanbul’da toplamda 98 milletvekili vardı. AK Parti olarak biz bunun 43’ünü aldık. CHP 28’ini aldı. İP 8’ini aldı. MHP 7’sini aldı. HDP 12’sini aldı. Şimdi bize bu rakam yetmez. Allah’ın izniyle sandıkları öyle bir patlatalım, öyle bir patlatalım ki inşallah İstanbul’da yarıdan fazlasını biz almakta kararlı mıyız? İnşallah bu kadro bunu başarmaya muktedirdir. Rabb’im yolumuzu, bahtımızı açık etsin diyorum.”

Salonda bulunanlardan ayağa kalkmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün Türkiye’yi ayağa kaldıralım. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” diye konuştu.

 

87 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382