Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam724
Toplam Ziyaret1681809

DSP KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ARZU SETENAY ATANDI

Setenay,“DSP ailesi içerisinde olmaktan ve bu göreve layık görülmekten dolayı mutluyum. Partimiz adına sıkı çalışacağız"dedi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Adana İl Kadın Kolları başkanlığına Arzu Setenay atandı.
DSP İl Kadın Kolları eski başkanı Nermin Uğurbaşçiçek bayrağı yeni başkan Arzu Setenay’a devretti. Aynı zamanda DSP Adana il sekreterliği görevinde bulunan Nermin Uğurbaşçiçek, yeni DSP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Setenay’a partinin rozetini de taktı.Uğurbaşçiçek görev teslimi sırasında bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi:
“2 yıldır yürütmekte olduğum Kadın Kolları İl Başkanlığı’nı, daha verimliği olacağını düşündüğüm için Arzu hanım ve yönetimine devretme kararı aldım. Hayırlı uğurlu olsun.”
DSP Adana İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Setenay da, Uğurbaşçiçek’e teşekkür ederek,“DSP ailesi içerisinde olmaktan ve bu göreve layık görülmekten dolayı mutluyum. Partimiz adına sıkı çalışacağız. Gerek Nermin hanım ile gerekse parti üyelerimiz ile kadın kollarını nasıl daha verimli ve partimize daha entegre bir şekilde yönetebileceğimizin istişaresini yapıp önemli adımlar atacağımızı düşünüyorum. Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız için herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
DSP Adana İl Binasında gerçekleşen bayrak değişiminde daha sonra tatlılar dağıtılarak kutlama yapıldı.
Devir teslim törenine DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk ve partililer katıldı.

 

84 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398