Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam839
Toplam Ziyaret1682826

ŞAMPİYON KAŞOBASISPOR OLDU

Normal süresi 0-0 biten maçın sonunda penaltılara geçildi. Kaşobasıspor rakibi Gildirlispor'u penaltılarla 5-4 yenerek şampiyon oldu.

Geleneksel Karaisalı Kızıldağ Köylerarası Futbol Turnuvasının 2022 yılı şampiyonu Kaşobasıspor oldu.
Normal süresi 0-0 biten maçın sonunda penaltılara geçildi. Kaşobasıspor rakibi Gildirlispor'u penaltılarda 5-4 yenerek şampiyon oldu.
Maçtan sonra şampiyon takıma kupa ve oyunculara da birer malya verilirken, Karaisalılı olmayan ancak takımlarda oynayan 14 futbolcuya da yerlilik beratı takdim edildi.

Karaisalı Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve ana sponsorluğunda, Karaisalı Kaymakamlığı, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği’nin destekleriyle bu yıl 10.’su düzenlenen turnuvanın final maçında Gildirlispor ile Kaşobaspor karşı karşıya geldi. Normal süresi 0-0 biten maçta penaltı atışları sonucu Kaşobaspor Gildirlispor'u 5-4 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Final maçının ardından İlçe Kaymakamı Mert Kumcu ile Belediye Başkanı Saadettin Aslan şampiyon Kaşobaspor’a kupa ve madalyaların yanı sıra, Karaisalı Belediyesi'nin vermiş olduğu 10 bin TL’lik şampiyonluk ödülünü de takdim ettiler.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak müsabaka saha tahsisi ve bakımı yapılırken, tüm takımlara forma, antrenman topu, antrenman sahası, antrenman yeleği, su, müsabaka gidiş dönüş ulaşım aracı ve ödül verildi. Ayrıca hakem ücretleri Adana Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı.

4'lü grupta 16 takımın 31 maçta mücadele edeceği turnuvaya toplam 23 köy takımı katıldı.

Final maçını Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Karaisalı Ülkü Ocağı Başkanı Kenan Küçük, Karaisalılılar Derneği Başkanı Hasan Dönmez, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.

KARAİSALI HABER olarak Koşobası takımını kutlar, nice başarılı yıllar dileriz.

161 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398