Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam540
Toplam Ziyaret1684637

FARKLI ÜLKELERDEN 10 GENÇ KARAİSALI'YI GEZDİ

5 Ocak Rotary Kulübü; Öğrenci Değişim Proğramı çerçevesinde gelen gençleri ağırladı.Gençler, Adana'nın değişik yerleri gezisi kapsamında Karaisalı'ya da gelerek Kapıkaya Kanyonu ve Alman Köprüsü'nü ziyaret ettiler.

Ülkeler arasında kültürel bağları geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen, öğrenci değişim proğramı çerçevesinde, çeşitli ülkelere mehsup 10 öğrenci Adana’da…

Adana 5 Ocak Rotary Kulübü; “Rotary Youth Exchange” programı çerçevesinde İngiltere, Fransa, İtalya, Slovenya, Finlandiya, Hırvatistan, Polonya, Portekiz’den ülkemize gelen 10 genci Adana’da ağırladı.

Farklı ülkelerde gelen gençler 5 gün boyunca Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Cevahir Can başkanlığında Adana ve çevresindeki tarihi ve kültürel yerleri gezdi.

Adana 5 Ocak Rotary Kulübü üyeleri de yurt dışından gelen 10 genci evlerinde ağırlayarak kültürümüzü tanımalarına yardımcı oldu.

Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Can; öğrenci değişim programlarının çok yararlı olduğunu, ülkeler arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine, farklı kültürden gelen insanların kaynaşmasına ve birbirlerini tanımalarına yardımcı olacağını, kültürel gelişimleri artıracağını, ülkemizin tanıtımına katkı koyacağını söyledi.

Can; “Farklı ülkelerden öğrenci değişim programı çerçevesinde Türkiye’ye gelen ve bizim gençlerimizle birlikte bu programda yer alan gençlerin kaynaşması; dostluk, barış ve farklı kültürleri tanıma konusunda gençlere bir çok fayda sağlayacaktır” diye konuştu.
Gençler, Adana'nın değişik yerleri gezisi kapsamında Karaisalı'ya da gelerek Kapıkaya Kanyonu ve Alman Köprüsü'nü (Varda) ziyaret ettiler.

 

 

 

178 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351