Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam257
Toplam Ziyaret1681342

ÇULHAOĞLU, “İKTİDAR 85 MİLYONUN PARASINI BİR AVUÇ MUTLU AZINLIĞA VERİYOR”

Çulhaoğlu,”Milletimiz üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçecekleri günü bekliyor.Seçim yaklaştıkça milletimizin umudu da artıyor. Çünkü milletimiz İYİ Parti iktidarını bekliyor.Az kaldı” dedi.

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, yaptığı basın açıklamasında, ”Ülkemizin ekonomisi adım adım ödemeler dengesi krizine doğru gitmekte ama, iktidar akıl almaz uygulamalarla milletimizin parasını yandaşlarına ve mutlu bir azınlığa aktarmaya devam etmektedir” dedi.

Çulhaoğlu, AKP’nin  bugün dar gelirliyi ikinci sınıf vatandaş, memurları ise bütçeye yük olarak gördüğünü belirterek,”Milletimizi akaryakıt için duaya davet ediyor,bizzat sebep oldukları ekonomik sıkıntılara çözüm olarak da milletimize şükretmeyi öğütlüyor.Devlet terbiyesinden, ciddiyetinden ve liyakatten nasibini almamış, milletinden kopmuş zihniyetin bunları yapması bize hiç yabancı değil. Çünkü; Her gün saçma sapan açıklamalar dinliyor, akıl dışı kararlarla karşı karşıya kalıyor ve büyük bir beceriksizliğin cefasını milletçe hep beraber çekiyoruz. “Enflasyon sorunu yok, hayat pahalılığı var.” diye söze başlayan iktidarın başı böyle konuşursa milletvekilleri de elbette geri kalmazlar. Bunlardan sonuncusunu Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuşan Bir Ak Parti Milletvekili “Şehir hastaneleri için ödenecek paranın bütçede bir yükü var ama devlet memurlarının da bütçeye yükü var.”der,suçu çalışanların sırtına yükleme yarışına girerler” dediğine dikkat çekti.

Çulhaoğlu şunları kaydetti:

“Bu iktidar önce kurtuluş reçetesi olarak parası olanlar için Kur Korumalı Mevduat Sistemini getirdi ülkemize. Bu sistem hazinemizeen az 200 milyar lira yük getirecek. Bu para yatırım ve istihdam olmadan Hazine’nin kasasından,yani milletimizin cebinden çıkacak. Oysa bu 200 milyar lira ile Milletimize ve memleketimize çok daha faydalı işler yapabilirlerdi.Örneğin bu para ile okullarda, sokaklarda, meydanlarda, ülkemizin her yerinde şahit olduğumuz hepimizin canını yakan çocuk yoksulluğu ve yoksunluğu bitirebilirdi. Bu para ile milletimizin çarşı-pazar yangını söndürülebilirdi. Ama yandaşları ve zenginliklerine zenginlik katmak istediklerini öncelediler.

Ak Parti’nin son mucize kurtuluş reçetesi de “Gelire Endeksli Senet” oldu.Devletimizin hazinesinde para bırakmadıkları için Devlet Hava Meydanları İşletmeleri ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün gelirlerine göz dikerek, bu senet’in parasını oradan ödeyeceklerini ilan ettiler. Bu kurumların gelirleri eskiden devletin hazinesine, yani milletimize gidiyordu.Şimdi ise Gelire Endeksli Senet’i alan tasarruf sahibiçok küçük mutlu bir azınlığa gidecek. Bunu devletimizin, milletimizin içine düşürüldüğü zordurumların müsebbibi olanlar yapıyor ama hiçbir kabahati üstlenmedikleri gibi her defasında suçluyu başka yerlerde aranmasını isteyerek üstlerine toz kondurmayanlar yapıyor.

Milletimiz yalanlardan ve kelime oyunlarından bıktı, usandı. Artık kendisini düze çıkartacak liyakatli kadrolar, devlet terbiyesi almış dürüst yöneticiler ve gerçek demokrasi istiyor. Milletimiz üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçecekleri günü bekliyor.Seçim yaklaştıkça milletimizin umudu da artıyor. Çünkü milletimiz İYİ Parti iktidarını bekliyor.Az kaldı.”

87 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398