Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam257
Toplam Ziyaret1667899

VALİ ELBAN KARAİSALI’YI ZİYARET ETTİ

Bir dizi programa katılmak üzere Karaisalı ilçesine gelen Vali Dr. Süleyman Elban, ilçeye gerçekleştirdiği ziyarette ilk olarak Karaisalı Kaymakamlığını ziyaret etti.

 

Vali Elban, Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçede bulunan Çeceli Kadın, Gençlik ve Kültür Evinin açılış programına katıldı. Açılış programında Karaisalı’ya özgü salçalık biberlerin fotoğraflarından oluşan serginin gezilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Vali Elban “Karaisalı ilçemizdeki kültürel faaliyetlerin artması, burada ikamet eden çok değerli kadınlarımızın ve gençlerimizin kültür evimizde farklı alanlarda aldıkları eğitimlerle kendilerini geliştirmeleri, meslek edinmeleri, ekonomik olarak güçlenmeleri ve böylelikle hayatlarının olumlu yönde değişmesi temel amacımız. Kültür evimiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi.
Program, Vali Elban’ın gerçekleştirdiği konuşmanın ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle sürdü.

Açılışın akabinde ilçede bulunan Karaisalı Belediyesine ait Kadın Seramik ve El Yapımı Sabun Kursunu ziyaret eden Vali Elban, burada bulunan imalathaneyi gezerek, üretilen ürünler ve imalathane hakkında bilgi aldı.
Kadınların toplumumuzdaki yerinin çok önemli olduğuna değinen Vali Elban; Valilik olarak il genelinde kadınların gelişmesi, meslek edinmesi ve ekonomik hayatta varlık göstermelerini çok önemsediklerini kaydederek bu amaçla gerçekleştirilen her projeye daima destek olmaya hazır olduklarını belirtti. Vali Elban, burada ürettikleri ürünlerle Adana Kadın Kooperatifleri Birliğine destek olan tüm kadınlara emek ve cesaretlerinden ötürü teşekkür etti.

160 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339