Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam579
Toplam Ziyaret1696442

CHP'Lİ ÜNSAL,"MECLİSE TOPLU TAŞIMA İLE GELECEĞİM"

Akaryakıt fiyatlarındaki artışa değinen CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, "Pazartesinden itibaren Meclis çalışmalarına toplu taşıma araçlarıyla geleceğim. Vatandaşların da özel araçlarını kullanmamalarını istiyorum" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Ünsal Pazartesi'den itibaren TBMM'ye toplu taşıma araçları ile geleceğini, vatandaşların da özel araçlarını kullanmamalarını istedi.

CHP'li Ünsal, kur korumalı mevduatla vatandaşın 6 ayda 600 milyar lira zarar ettiğini iddia ederek "Para sahiplerinin cebi şişti, halkımız ise fakirleşti. Merkez Bankası faizleri yüzde 14 civarında. Enflasyonun düşeceğini söylediler ama dünyada enflasyon şampiyonu olduk. Vatandaşlarımız sürünüyor. Erdoğan bu sonuçları Gezi olaylarına yıktı. Gezi olduğunda enflasyon yüzde 7'ydi. Enflasyon, tek adam rejimine geçtikten sonra yükseldi." diye konuştu.

Akaryakıt fiyatlarındaki artışa da değinen Ünsal, "Pazartesinden itibaren Meclis çalışmalarına toplu taşıma araçlarıyla geleceğim. Vatandaşların da özel araçlarını kullanmamalarını istiyorum." dedi.

Ünsal, toplum refleksini canlandırmak için bu uygulamayı yapacağını ve bu eylemin iklim krizine karşı da olumlu etkisi olacağını söyledi.

86 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.184532.3134
Euro34.583334.7219