Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam525
Toplam Ziyaret1685958

BAHÇELİ'DEN ANKET ŞİRKETLERİNE TEPKİ

Bahçeli, 'Anketle doğmadık ki anketle ölelim. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek, bunları rezil edecektir' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin son dönemdeki seçim anketlerinde düşük oy oranlarında görünmesine ilişkin konuşan Bahçeli, "Sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz. MHP'nin oy oranlarını düşük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayasızlığına düşenlere diyoruz ki; 'Sizler bizi yok sayacaksanız, biz daha çok var olacağız.' Sizler bizi hafife alacaksınız, günü geldiğinde ağırlığımız altında ezilmekten kurtulamayacaksınız. Anketler partimizi ha yükseğe çıkarmış, ha dibe çekmiş hiç ama hiç önemli değil. Ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar. Anketle doğmadık ki anketle ölelim. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuşturanlara Türk milleti günlerini gösterecek, bunları rezil edecektir" dedi.
Bahçeli, "Cumhur, MHP'yi mükafatlandıracak ve layık olduğu zirveye taşıyacaktır. Cumhur, başkanını seçecek ve o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır" iddiasında bulundu.

75 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231