Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam350
Toplam Ziyaret1681435

BBP'Lİ DAVARCI,"SİYASİ PARTİLER KARAİSALİ İÇİN BİRLEŞELİM"

Mehmet Davarcı, "A partisi B partisini bırakıp Karaisalı için neler yapabiliriz diyerek birleşmeliyiz. Birleştiğimizde yapamayacağımız hiç bir zorluk olmaz gücünüzün farkına varmanızı istiyorum" dedi.

Büyük Birlık Partisi İl Başkan Yardımcısı Ve Teşkilat Başkanı Mehmet Davarcı, Karaisalılılara seslenerek, "Değerli Karaisalı hemşerilerim bir birimize karşı değil birbirimize doğru döndüğümüzde çeşitliliğimizin değerini anladığımızda daha güçlü oluruz" dedi.
Davarcı, "A partisi B partisini bırakıp Karaisalı için neler yapabiliriz diyerek birleşmeliyiz. Birleştiğimizde yapamayacağımız hiç bir zorluk olmaz gücünüzün farkına varmanızı istiyorum. Karaisalı'nın menfaati için iş adamları ve siyasi partiler olarak birleşelim" dedi.

Bu zamana kadar gelen siyasi partilerin Karaisalı için doğru dürüst bir eser bırakmadığını ifade eden Davarcı, "Örnek olarak yol sorunu,cenaze evleri,hayvan pazarı yeri, meyve sebze pazarı yeri, araba park alanları gerçek yardıma ihtiyacı olanlara yardım yapılmaması gibi."
Yardımların sadece yandaşlara yapıldığını ileri süren BBP İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mehmet Davarcı, "Sayacağımız çok şeyler var ama fazla uzatmak istemiyorum. Makamlar mevkiler gelip geçicidir, önemli olan arkanda güzel faydalı eserler bırakabilmektir.Değerli Karaisalı hemşerilerim siyasi görüşümüz ne olursa olsun saygı ve hoşgörü içerisinde yaşamak dileğiyle hayırlı günler diliyorum" şeklinde konuştu.

 

172 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704