Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam737
Toplam Ziyaret1687246

CHP'Lİ BEKAROĞLU,"İKTİDAR BENZİNLİ ARABAYA MAZOT KOYUYOR"

Bekaroğlu,"Faize karşıysanız kaldırın, geçin mazotlu arabaya. O arabalarla geziyorsanız benzin koymak zorundasınız. Koymayınca araba duruyor. Türkiye'deki araba durmuştur" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de ekonomik sıkıntılar, hayat pahalılığı, işsizlik gibi sıkıntılar olduğunu, ancak iktidarın farklı gündemler oluşturduğunu iddia etti.

Bekaroğlu, iktidarın ekonomi politikalarını benzinli arabaya mazot koymaya benzeterek, "Faize karşıysanız kaldırın, geçin mazotlu arabaya. O arabalarla geziyorsanız benzin koymak zorundasınız. Koymayınca araba duruyor. Türkiye'deki araba durmuştur." değerlendirmesinde bulundu.

CHP'li Bekaroğlu, iktidarın "Suriye'de operasyon, Abdülhamid Han, Gezi Parkı ya da Kaftancıoğlu yargılaması, HDP'yi kapatma, uzaya Türk vatandaşı gönderme" gibi konuları tartıştığını belirterek, "Oysa çarşı pazar, yaşam şartları, bakkal, market, mutfak yanıyor." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2053 ve 2071'e yönelik hedefler koyduğunu dile getiren Bekaroğlu, "Açız açız... 'Çocuğa mama alamadık, süt alamadık. Et alamıyoruz'. Bu şekilde milleti kandıracaklarını ve milletin midesindeki açlıktan gelen sesi bastıracaklarını düşünüyorlar." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, TÜRGEV ve Ensar Vakfı ile ilgili iddialarına da değinen Bekaroğlu, bu vakıfların ABD'de başka bir vakfa gönderdiği öne sürülen paraları nereden bulduğunu sordu.

77 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382