Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam670
Toplam Ziyaret1669056

OĞUZ ADEM SELÇUK’TAN ZEYDAN KARALAR’A AÇIK MEKTUP

“Sadece MHP li Cemal Demirdağ, duyarlı davranıp bana dönüş yaptı ve “görüşlerime katıldığını, başkanı bu konuda uyardıklarını” yazılı olarak bildirdi. Demek ki, diğer meclis üyelerinin bu şehrin böylesine bir ortak sorunuyla ilgileri bulunmuyormuş"

Yazarımız Oğuz Adem Selçuk, şehir logosunu değiştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı üçüncü kez eleştirdi.

Daha önce bu konuda 2 yazı yazdığını ve yazıları Adana Büyükşehir Belediye Meclisisnde grubu bulunan CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti Grup başkanvekillerine de gönderdiğini belirterek, “Mayıs tarihli yazımız, hem Karasalıhaber ve hem de Zirve gazetelerinde yayınlanmakla kalmadı. Bu uyarı yazımızı, Büyükşehir Belediye Meclisindeki AKP Grup Başkanı Vedat Gündoğan’a, CHP Grup Başkanı Serdar Seyhan’a, MHP Grup Başkanı Cemal Demirdağ’a ve İYİ Partiden Sertaç Durak’a da whatsapp yoluyla ilettim. Ve çok sayıda STK Başkanlarına da aynı yöntemle gönderdim. Ne yazık ki, sadece MHP li Cemal Demirdağ, duyarlı davranıp bana dönüş yaptı ve “görüşlerime katıldığını, başkanı bu konuda uyardıklarını” yazılı olarak bildirdi. Demek ki, diğer meclis üyelerinin bu şehrin böylesine bir ortak sorunuyla ilgileri bulunmuyormuş ki, dönüş yapmadılar, görüş bildirmediler” dedi.

Selçuk’un konuya ilişkin üçüncü uyarısını kendi köşesinde okuyabilirsiniz.

243 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339