Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam761
Toplam Ziyaret1686194

GESAM’DAN UYGULAMALI KOLAJ GÜNLERİ SANAT ÇALIŞTAYI

Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Adana Şube Başkanlığı nın düzenlediği Birinci Sanat Çalıştayı gerçekleştirildi.




Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Adana Şube Başkanlığı nın düzenlediği Birinci Sanat Çalıştayı  gerçekleştirildi.

GESAM Adana Şube Başkanı Gülşen Doğan, 1. Sanat çalıştayı çatısı altında üyeleriNİ bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirterek, ”Çalıştaya Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bölüm Başkanı Dr Öğretim Üyesi Muzaffer Tire’yi davet ettik. Çalıştay yürütücülüğünü üstlenen Dr.Öğr. Üyesi Muzaffer Tire, birinci gün farklı teknik ve üslupta resim sanatı hakkında konferans verdi. ikinci gün kolaj tekniği ile uygulamalı çalışmalar yaptırdı.  Ortaya çıkan  eserler ileri bir tarihte sanat severlerin beğenisine sunulacaktır” dedi.

Bu çalıştaydan çok memnun kalan üyelerinin isteği doğrultusunda farklı tarz ve akımlarla ilgili konferans  ve çalıştayları rutin bir şekilde devam ettirmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Gülşen Doğan, kısa sürede meydana eserleri üreten sanatçılara  katılımlarından dolayı teşekkür belgesi verdiklerini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

104 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231