Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam274
Toplam Ziyaret1679393

ENDUROCULAR KARAİSALI’DA NEFES KESTİ

Karaisalı’da 1’incisi düzenlenen Kültür ve Spor Festivali’nin ilk gününde enduro sporcuları tarafından motosiklet gösterisi yapıldı.


 

 

2 gün sürecek olan Motofest Extrem Enduro Karaisalı Hasandağı 1. Kültür ve Spor Festivalinin ilk gününde ilçe merkezinde bulunan Selampınar Şehitler Parkı’nda motosiklet gösterileri yapıldı. 130 extrem enduro motosiklet tutkununun katıldığı festivalde minik motorcuların şovu ilgi görürken, büyüklerin gösterisi ise nefes kesti.

Festival kapsamında geleneksel oyunlar, halk oyunları ve fidan dikim etkinliği gerçekleştirilirken, halk konserleri ve havai fişek gösterileri ile festivale katılanlar unutulmaz bir gün yaşadılar.

Karaisalı Kaymakamlığı ve Karaisalı Belediyesi ev sahipliğinde Çukurova Enduro Motosiklet Kulübü organizatörlüğünde düzenlenen festivalin 2’nci gününde yapılacak yarışların startı ilçe merkezinden verilecek. Sporcular zorlu engelleri geçip bitiş çizgisine ulaşmaya çalışacak.

Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bu sene birincisi düzenlenen Kültür ve Spor Festivalinin gelecek senelerde daha da büyüyerek devam edeceğini belirtti.

124 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613