Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam738
Toplam Ziyaret1682725

KOZAN'DA 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Kozan ilçesinde jandarma aracıyla otomobilin çarpışması sonucu 2 asker şehit olurken, 3 asker yaralandı.

Adana Valiliği, bir açıklama yaparak şunları bildirdi:

"09.04.2022 tarihinde Kozan ilçemiz Mansurlu kavşağında Jandarma personelini taşıyan askeri aracımız kaza yapmıştır. Yaşanan elim kazada iki askerimiz şehit olmuş, üç askerimiz ise yaralanmıştır."

Bakan Soylu'dan taziye mesajı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, şehit Burak Şahin ve Yusuf Avan için taziye mesajı paylaştı.

Soylu, şu ifadeleri kullandı:

"Adana Kozan'daki elim kazada şehit düşen kahraman jandarmalarımız Burak Şahin ve Yusuf Avan'a Allah'tan rahmet, aileleri, Jandarma Teşkilatımız ve milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim, şehitlerimizin makamını ali eylesin, yaralanan evlatlarımıza acil şifalar nasip eylesin."

KAZA NASIL OLDU?

Alınan bilgiye göre, Kozan-Adana karayolunda saat 15.30 sıralarında, Kozan istikametinden Adana istikametine seyir halinde olan Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı 01 JAA 081 plakalı askeri araç ile Kayseri istikametinden Kadirli istikametine seyir halinde olan Mustafa Ç. yönetimindeki 01 JB 505 plakalı otomobil çarpıştı. Askeri araç devrilirken, otomobil refüje çıktı. Kazada Osmaniye Düziçi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Avan ile Malatya nüfusuna kayıtlı Asteğmen Burak Şahin şehit oldu, yaralı askerler Muharrem Efendi Dündar, Fuat Bolat ve İsmail Akcin Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı

70 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398