Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam989
Toplam Ziyaret1686422

KARAİSALILI ARİF TOPAL’DAN 12.KİTAP

Bugüne kadar 11 kitabı yayımlanan Karaisalı’nın Eğlence Köyünden Arif Topal, 12. Kitabı olan“Geleceğimiz Geçmişimizde Saklı” raflardaki yerini aldı.

Bugüne kadar 11 kitabı yayımlanan Karaisalı’nın Eğlence Köyünden Arif Topal, 12. Kitabı olan“Geleceğimiz Geçmişimizde Saklı” kitapçılardaki raflarda yerini aldı.

 ‘Geleceğimiz Geçmişimizde Saklı’ İsimli Kitabım Yayınlandığını söyleyen Arif Topal, “Siz değerli okuyucularımızın fiili ve kavli dualarınızı beklerim” dedi.

Bırakma Ellerimi, Hayatı Sessize Aldım, Seyreyle Cemal'i Yâr ile, Canmânâ’m, Ümit Sizsiniz, Bekleyen Her Şey Soğur, Hafız’ın Günlüğü, Umuda Yürüyorum, Nasıl Zengin Oldum? , Eyvallah adlı kitaplarından sonra “Geleceğimiz Geçmişimizde Saklı” adlı 12. Kitabını yayımlayan Arif Topal kimdir, yakından tanıyalım:

Arif TOPAL,  

1972’ de Adana Karaisalı ilçesi Eğlence köyünde doğdu. İlköğrenimini köyünde tamamladı. Karaisalı Kur’an Kursunda Hafızlık eğitimini aldı. Adana İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

Yükseköğrenimini İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Meslek Yüksekokulu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İnsan Kaynakları ve Kariyer Danışmanlığı bölümünde de yüksek lisansını tamamladı.

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Osmaniye ve İstanbul’da çeşitli camilerde imam hatip, Mersin İl Müftülüğünde Murakıp, Bayburt, Mersin ve Osmaniye İl müftülüklerinde ve İstanbul Pendik Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezinde Personel Şube Müdürü olarak görev yaptı.

2017 yılı Nisan ayı itibariyle kurumlar arası geçiş yaparak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak naklen atandı. Halen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak göre yapmaktadır.

Sanalgazete.net ve adanaliyik.net internet web haber sitelerinde çok sayıda makaleleri yayımlanmış olup halen adı geçen sitelerde köşe yazarı olarak makaleler yazmaya devam etmektedir.

Toroslar 1922 Futbol Kulübü başkanlığı görevini yürütmekte olan Arif TOPAL evli ve üç çocuk babasıdır.

Kitapları: Bırakma Ellerimi, Hayatı Sessize Aldım, Seyreyle Cemal'i Yâr ile, Canmânâ’m, Ümit Sizsiniz, Bekleyen Her Şey Soğur, Hafız’ın Günlüğü, Umuda Yürüyorum, Nasıl Zengin Oldum? , Eyvallah, Geleceğimiz Geçmişimizde Saklı.

 

278 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382