Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam652
Toplam Ziyaret1685407

Kadınlar yürüyüşte, “Hayata mor gözle bakmayacağız” diye haykırdılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Kadın Kolları yönetici ve üyeleri, bazı kadın örgütleriyle birlikte gerçekleştirdiği meşaleli yürüyüşte, “Hayata mor gözle bakmayacağız” diye haykırdı.

Çukurova İlçesi’nde, Kenan Evren Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı’nın birleştiği kavşaktan başlayan yürüyüş katılımcı kadınların kadın haklarıyla ilgili pankart ve sloganları eşliğinde Doğal Park1’e kadar sürdü. CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar’ın da eşiyle katıldığı yürüyüşte CHP Adana Milletvekili Prof. Dr. Nevin Gaye Erbatur, Adana İl Kadın Kolu Başkanı Göksu Günay, Çukurova İlçe Kadın Kolu Başkanı Funda Özdemir Aksoy, Yüreğir İlçe Kadın Kolu Başkanı Seher Irk, Sarıçam İlçe Kadın Kolu Başkanı Nurlu Erkan, CHP İlçe Başkanları, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Çukurova Kadın Platformu Başkanı Sema Turan Yapıcı, Cumhuriyet Kadınları Derneği Adana Şubesi Başkanı Aysel Ulusoy, Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şubesi Başkanı Mehmet Göl, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi Yönetimi, CHP’li kadınlar ve vatandaşlar yer aldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Bandosu ile davul zurnanın da eşlik ettiği yürüyüşün sonunda kadınlar halaylar çekti, Doğal Park içindeki açık tiyatrodaki eğlence programına katıldı.

Buradaki programda bir konuşma yapan Çukurova Kadın Platformu Başkanı Sema Turan Yapıcı, kadının maruz kaldığı saldırı, taciz ve ölüm olaylarını rakamlarla anlattı, kadınları birlik olmaya davet etti.



858 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231