Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam835
Toplam Ziyaret1681042

TSK GÜÇLENDİRME VAKFI KARAİSALI FAHRİ TANITIM KURULU OLUŞTURULDU

Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu Fahri Başkan olurken, işadamı Osman Atlığ Başkanlığa, Genel Sekreterliğe Kaymakamlık Yazıişleri Müdürü Orhan Bakır getirildi. Üyeliklere de Aile Hekimi Dr. Uğur Ünaldı, Eczacı Kazım Şen ve ekonomist Kenan Küçük atandı.

TSK Güçlendirme Vakfı Karaisalı Fahri Tanıtım Kurulu oluşturuldu.

Vakfın fahri başkanı olan Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, yaptığı açıklamada, “1987 yılında özel yasayla kurulan, özü savunma sanayi olan, ordumuzun silah ve teçhizat anlamında daha da güçlenmesini misyon edinen Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı, ülke genelinde tanınmasına katkı sağlamak amacıyla Fahri Tanıtım Kurullarını oluşturmaya devam ediyor” dedi.

Türkiye genelinde 80 İl/Valilik ve 870 İlçe/Kaymakamlıkta Kurulu olan Fahri Tanıtım Kurullarının amacının Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfını halkımıza tanıtmak ve halkımızla Türk Silahlı Kuvvetleri arasında var olan gönül bağının güçlendirilmesini sağlamak olduğunu söyleyen Kaymakam Kumcu, “ Bu kapsamda Ordumuzun ve Mehmetçiğimizin silah, teçhizat ve donanım anlamındaki ihtiyaçlarının karşılanmasına öncülük eden bu Vakfın aktif tanıtımı önem arz etmektedir. TSK Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulları; İllerde Valilerin, ilçelerde Kaymakamların Onursal Başkanlığında; il ve ilçe halkı tarafından sevilen, sayılan, temsil yeteneği yüksek ve girişimci kişilerden oluşturulmaktadır. İllerde Vali, ilçelerde ise Kaymakam tarafından seçilen bu üyeler bulundukları sosyal ortamlarda ve yapacakları ziyaretlerde Vakıf hakkında bilgilendirmeler yapmaktadır.

İlk toplantısını Kaymakamlık makamında TSK Güçlendirme Vakfı Mersin Bölge Temsilcisi E. Alb. Faik Ahmet Karadeniz’ in sunum ve tanıtımları ile gerçekleştiren Kurulun ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu  TSK Güçlendirme Vakfı Karaisalı Fahri Tanıtım Kurulu Fahri Başkanı olurken,  işadamı Osman Atlığ Başkanlığa, Genel . Sekreterliğe Kaymakamlık Yazıişleri Müdürü Orhan Bakır getirildi. Üyeliklere de Aile Hekimi Dr. Uğur Ünaldı, Eczacı Kazım Şen ve ekonomist Kenan Küçük atandı.

 

278 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704