Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam371
Toplam Ziyaret1685804

MİLLET PARTİSİ GENEL BAŞKANI EDİBALİ İÇİN TBMM'DE CENAZE TÖRENİ

19. Dönem Kayseri Milletvekili ve Millet Partisi Genel Başkanı Aykut Edibali için Meclis'te cenaze töreni düzenlendi.

Törende Edibali'nin biyografisi okundu. Saygı duruşunun ardından Edibali için dua edildi. Törenin sonrasında Edibali'nin yakınları taziyeleri kabul etti.

Edibali'nin naaşı, yarın İstanbul'daki Marmara İlahiyat Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak namazdan sonra Üsküdar'daki Nakkaştepe Mezarlığı'na defnedilecek.
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 1942 yılında dünyaya gelen Aykut Edibali, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Yeniden Milli Mücadele, Pınar, Bayrak, Gerçek dergi ve gazetelerinin kurucusu ve başyazarlığı görevlerini yapan Edibali, 19. Dönemde Kayseri Milletvekili olarak seçildi. Islahatçı Demokrasi Partisi ve Millet Partisi Genel Başkanlığı da yapan Edibali, evli ve altı çocuk babasıydı.
TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önündeki törene, Edibali'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ve Muhammed Levent Bülbül, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile çok sayıda yeni ve eski milletvekilleri ile Meclis personeli katıldı.

121 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382