Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam995
Toplam Ziyaret1669381

UÇUK,“ADANA DEĞERLERİNİ BİR BİR YİTİRİYOR”

Veli Uçuk, “Devlet Demir Yolları Hangarları ve Atölyeleri gitti. Şakirpaşa Havaalanının akıbeti belli değil. TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü Mersin’e gitti. Adana deyim yerindeyse ‘Sarı Öküzü Verdi’ arkası da gelmeye devam ediyor” dedi.

Çukurova Lobisi Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Uçuk, “Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bugüne kadar bağlı olan Osmaniye ve ilçeleri Orman Bölge Müdürlüğü Hatay’a bağlandı“ dedi.

Uçuk, Osmaniye ve ilçelerine 55 dakikada Adana’dan ulaşımın ve herhangi bir yangın esnasında müdahale etmesinin daha kolay olduğunu belirterek, “Hatay’a bağlanarak 3,5-4 saatlik mesafeye bağlanmış oldu. Adana ve Osmaniye Milletvekilleri, Sicil Toplum Kuruluşları, Odalar, Yerel Yönetimler neden bu yanlıştan derhal dönülerek Adana Bölge’de kalması için ses yükseltmeleri gerekmektedir” dedi.

“Devlet Demir Yolları Hangarları ve Atölyeleri gitti. Şakirpaşa Havaalanının akıbeti belli değil. TRT Çukurova Bölge Müdürlüğü Mersin’e gitti. Adana deyim yerindeyse ‘Sarı Öküzü Verdi’ arkası da gelmeye devam ediyor” diyen Çukurova Lobisi Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Veli Uçuk, “Adana ve Osmaniyeli Milletvekillerine iktidarıyla muhalefetiyle çağrımıza sahip çıkmaları gerekmektedir.

Adana’dan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü Hatay’a gitti. Artık bu gidişlere bir dur denmesinin zamanı gelmiştir” ifadelerini kullandı.

 

 

 

176 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173