Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret1679262

ADANA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAŞAR KOÇAK, KARAİSALI’YI ZİYARET ETTİ

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Karaisalı’da müdürlüğüne bağlı bazı okullar ile Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu’yu ziyaret etti.

KOÇAK’IN ZİYARETLERİ

İl Milli Eğitim Müdürün Yaşar Koçak, ilçedeki programı kapsamında Karaisalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılacak olan altyapısı tamamlanan Elektronik Sınav Merkezide incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak öğretmen ve yöneticiler ile sohbet etti.
İl müdürlüğünün yapacağı dijital platform çalışmaları hakkında bilgiler veren ve Okullarda yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.
İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak 1 Nisan Yatılı Bölge Ortaokulunu ziyaret etti. Robotik ve Kodlama atölyesini ve Görsel Sanatlar sınıfını ziyaret eden ve yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak okul yöneticileri ve öğretmenlere etti.
Koçak, Beydemir Ortaokulu ve Eğlence Şehitler Ortaokulunu ziyaret ederek, kütüphane açılışları gerçekleştirdi.
Koçak, Beydemir İlkokulunda gerçekleştirilen 1. Sınıfların okuma bayramı programına katıldı.
Koçak daha sonra Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu’yu ziyaret ederek, ilçedeki eğitim politikaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, öğrenci yetersizliğinden kapanması gündeme gelen Bucak Mahallesindeki İl Milli Eğitim Müdürün Yaşar Koçak, Karaçobanoğulları İlkokulu’nda incelemelerde bulundu.
Koçak ardından Varda köprüsünü de gezerek ilçedeki programını tamamladı.
Koçak'ın ziyaretlerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet karacaoğlu, şube Müdürleri eşlik etti.

275 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613