Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam482
Toplam Ziyaret1681567

GEÇİOĞLU’NUN MECLİS BAŞKANLIĞI 10 DAKİKA SÜRDÜ

Seyhan Belediye Meclisinde Başkan ve 1. Başkanvekili toplantıya gelmeyince divana geçen 2. Başkanvekili Fadime Geçioğlu, meclis toplantısının 10. Dakikasında yerini1. Başkanvekili Kemal Çelik’e bıraktı.



Vahit Şahin

Seyhan Belediye Meclisinin 2022 Ocak ayının ikinci oturumuna başkanlık eden Av. Fadime Geçioğlu, 10 dakika sonra salona giren 1. Başkanvekili Kemal Çelik yerini bıraktı.

Seyhan Belediye Meclisi, Başkan Akif Kemal Akay ve 1. Başkanvekili Kemal Çelik toplantıya gelmeyince 2. Başkanvekili Fadime Geçioğlu, katipler Gülcan Bingöl ve Hacice Yılmaz tarafından açıldı.

Gündem dışı konuşmaların yapılmadığı toplantıda Başkan Fadime Geçioğlu gündemlere geçti.

Gündemin beşinci maddesinde, Seyhan İlçe Belediyesi Zabıta İşlemleri Yönetmeliği’nin günümüz değişen şartlarına göre uyarlanarak hazırlanan Belediye Emir ve Yasaklar Yönetmeliği ile ilgili müşterek komisyon raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesinde, Tellidere, Sümer, Yeşilyurt, Ziyapaşa, Namıkkemal, Mithatpaşa mahallelerinde,  yaklaşık 275 ha alanda hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu kapsamında, kısmen ticaret+konut ve donatı alanlarını içeren plan değişikliği teklifi ile ilgili müşterek komisyon raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesi okunurken salona giren Meclis 1. Başkanvekili Kemal Çelik’e, Fadime Geçioğlu divandaki yerini bıraktı. Bu maddeye göre Seyhan İlçesi, Kayalıbağ Mahallesi 242 ada 37 parselin, 5393 sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin “d” bendi gereği Adana İl Emniyet Müdürlüğü adına tahsis yapılması, tahsis süresinin 20 yıl süreyle belirlenmesi ve tahsis işlemlerine ilişkin Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi ile ilgili müşterek komisyon raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Seyhan Belediye Meclisi çalışmalarına saat 17.00’de devam edecek.

 

397 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704