Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam607
Toplam Ziyaret1668249

SARIÇAM'DA YENİ ARICILAR ARICILIK SERTİFİKALARINI ALDI

Sarıçam Belediyesi tarafından açılan arıcılık kursuna katılan 148 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere Sarıçam Belediyesi tarafından arıcılık kıyafeti, körük ve el demiri hediye edildi.

72 saatlik Arıcılık Kursu’nu tamamlayan kursiyerlerin sertifika töreni Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Alparslan Akıllı katıldı.

İlçelerinde çok ciddi bir arı yetiştiriciliği potansiyeli olduğuna vurgu yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Adana genelinde arı yetiştiriciliği noktasında Sarıçam’ın ikinci sırada yer aldığını belirtti.

“HAYAT BOYU ÖĞRENME KONUSUNDA ÇOK CİDDİ İŞLER YAPIYORUZ”

Konuşmasında Sarıçam’da hayat boyu öğrenme konusunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Bilal Uludağ, sözlerine şöyle devam etti “Sarıçam ilçemiz Adana genelinde arıcı yetiştiriciliği konusunda Kozan ilçemizin ardından ikinci sırada yer almaktadır. Bu noktada hem arı yetiştiricilerimizin hem de bu işi yapmak isteyen vatandaşlarımızın bu işi daha bilinçli yapmalarına olanak sağlamak adına böyle bir kursu açtık. Kursumuz yoğun ilgi gördü. Eğitim alan arıcı adaylarımız işlerini daha bilinçli ve profesyonelce yapacaklar. Bu da beraberinde kaliteyi getirecektir. Kaliteli arı ürünleri üreteceklerine inanıyor, tüm kursiyerlerimize arıcılık yaşamlarında başarılar diliyorum.”

129 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339