Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam786
Toplam Ziyaret1682773

AKKUŞ VE SABAH SOSYAL YARDIMLAŞMA YÖNETİMİNDE

Seçim sonucunda Bolacalı Köyü Muhtarı Murat Sabah 40 oy, Etekli Köyü Muhtarı Ahmet Akkuş ise 28 oy alarak Karaisalı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi oldular. Üçüncü aday Karapınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Bulut 24 oy alarak, seçileme




Karaisalı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda 2022 yılında görev yapacak muhtar üye seçimi yapıldı Üç adayın yarıştığı seçimleri Bolacalı Mahalle Muhtarı Murat Sabah ile Etekli Mahallesi Muhtarı Ahmet Akkuş kazandı.

Köy muhtarlarının büyük ilgi gösterdiği seçim kapalı oyla yapıldı. Seçim sonucunda Bolacalı Köyü Muhtarı Murat Sabah 40 oy, Etekli Köyü Muhtarı Ahmet Akkuş ise  28 oy alarak  Karaisalı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu üyesi oldular. Üçüncü aday Karapınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Bulut  24 oy alarak, seçilemedi.

Seçim sonrasında Bolacalı Muhtarı Murat Sabah’ın ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu ile ilçe protokolü ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Mert Kumcu, seçilen muhtarlara başarılar dileyerek, bu tür toplantıların daha sık yapılmasının yararlı olacağını vurguladı.

Etekli Mahalle Muhtarı Ahmet Akkuş da, katılanlara teşekkür ederek, bu toplantıların her ay Muhtarlar Derneği Karaisalı Şubesi öncülüğünde yapılması gerektiğini, Ocak ayında yapılacak toplantının sponsorluğunu kendisinin yapacağını söyledi.



420 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398