Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam425
Toplam Ziyaret1668067

15 TEMMUZ ŞEHİDİ SEVDA GÜNGÖR ANISINA KARAİSALI'DA VOLEYBOL TURNUVASI

15 Temmuz 2016 Cuma günü darbe girişimi sırasında Ankara’da Gölbaşı Özel Harekât Merkezine darbe girişimcisi askerler tarafından yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi Adanalı Sevda Güngör anısına Karaisalı'da kurumlar arası voleybol turnuv



15 Temmuz 2016 Cuma günü darbe girişimi sırasında Ankara’da Gölbaşı Özel Harekât Merkezine darbe girişimcisi askerler tarafından yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi Adanalı Sevda Güngör anısına Karaisalı'da kurumlar arası voleybol turnuvası devam ediyor.

Karaisalı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve Karaisalı Kapalı Spor Salonunda devam eden turnuvada Adliye takımı Orman İşletmesi'ni 2-0 ve Yeniden Refah Partisi takımı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımını 2-0 yendi.

Alınan diğer sonuçlar ise şöyle:

Ömer Nasuhi Bilmen AİHL : 2 - Engelsiz Yaşam : 0

Karaisalı MYO : 2 - Atatürk Ortaokulu : 0

 15 Temmuz şehidi Sevda Güngör kimdir? 

27 yaşındaki özel harekât polisi Sevda Güngör, Fettullahçı Terör Örgütünün darbe girişimi sırasında Gölbaşı’ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını hedef alan saldırıda şehit düştü. Dört çocuklu bir ailenin en küçüğü olan Güngör, Dumlupınar Üniversitesi Maliye Bölümünü tamamladıktan sonra polis olmaya karar verdi. Ortaokul yıllarından beri hayali olan mesleğe başlayan Güngör, Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosundayken geçici olarak Özel Harekât Dairesi Başkanlığında görevlendirildi.

 

300 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436