Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam780
Toplam Ziyaret1682767

İYİ Kİ VARSINIZ

Karaisalı’da böyle hayvan sever görülmedi. Ufuk Çopuroğlu ve oğlu Emin Çopuroğlu kedilere her gün yem verirken Kuyumcu Saadettin Menengiç ilçenin başıboş köpeklerini besleyerek, insanlık örneği sergiliyorlar.

                   BÜYÜKŞEHİRE YEM GÖNDERDİ

HABER: VAHİT ŞAHİN

Çınaraltı Pastanesi Sahibi Ufuk Çopuroğlu, hayvanlara her gün baktıklarını belirterek,”Bazıları ise bir kez yem veriyor, bir de fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşıyorlar, kendilerine hayvan sever olarak gösterme gayreti içerisindeler. Peki o hayvanlar ertesi gün yemekli bir davet alıp misafirliğe mi gidecekler? Böyle hayvanseverlerik olmaz. İnsanlar nalsı düzenli olarak en az 3 öğün yemek yiyorsa, kediler, köpekler ve diğer hayvanlar da yemelidirler. Biz elimizden geldiği kadar bunu uygulamaya çalışıyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Çopuroğlu, "Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Reha Galip Ertekin Beye sosyal medya üzerinden ulaşarak, yem talebinde bulunduk. Sağ olsunlar gönderdiler. Ona ve Başkan Zeydan Karalar’a bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

321 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398