Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam163
Toplam Ziyaret1679833

KARALAR, “OTOGAR VE SEBZE HALİ DAHA İYİ BİR YERE TAŞINMALIDIR”

Demirdağ'a cevap veren Karalar, “Otogarın da Sebze Hali’nin de aslında çok geniş yerlere taşınması gerekiyor.Eğer iyi bir yer bulamazsak aynı yerinde onu bir projeyle katlı otopark yapılabilir, arkadaşlarımız çalışıyorlar, acele de etmiyoruz” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin Ekim ayı ikinci oturumunda Merkez Otogar gündeme geldi.

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, gündem dışı olarak yerinden söz alarak, merkez otogarın için bir yenileme çalışması veya bir tadilat projesinin olup olmadığını sordu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, otogar için çalışmalar başlattıklarını söyleyerek, “Otogarın da Sebze Hali’nin de aslında çok geniş yerlere taşınması gerekiyor. Ama otogarda iki görüş var. Eğer iyi bir yer bulamazsak aynı yerinde onu bir projeyle katlı otopark yapılabilir, arkadaşlarımız çalışıyorlar, acele de etmiyoruz” dedi.

MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, çalışanların ödenemeyen ikramiyeleri ile ilgili bir çalışmanın yapılıp yapılmadığını sorunca, Başkan Karalar, “Bizi izlemeye devam edin” diye cevapladı.

Demirdağ da “Hep izliyoruz ama bir cevap verirseniz daha iyi olur” sözüne Karalar, “Bugün maaşlar yattı, 12’sin de 13’ün de vereceğiz”

AK Partili Murtaza Kılçık da kürsüye gelerek, Sarıçam’da Buruk mezarlığını giderken köprünün yanında bankamatikler olduğunu belirterek, “Bu bankamatikler trafiği ciddi yönden tehdit ediyor, buraya aynı zamanda Çatalan tarafından bir dönüş var. Geçen gün orada ölümlü bir trafik kazası da oldu. İlerde bir park var, bankamatikler bu parkın uygun bir yere alınabilir” dedi.

Karalar da Fen İşleri Müdürlüğünün bu konuyu not almasını istedi.

Daha sonra gündemlere geçildi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde 12 teklif ilgili komisyonlara oy birliğiyle havale edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclis çalışmalarına yarın saat 13.00’te devam edecek.

 

357 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407