Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam536
Toplam Ziyaret1685969

Adana’da Bahçeli heyecanı

ADANA -  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli 5-6 Mart 2011 tarihlerinde Adana’da hemşehrileriyle buluşacak. Bahçeli’nin iki günlük ziyareti Adana’da yoğun heyecana neden oldu. MHP İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda teşkilatlar ve MHP’li belediyeler Bahçeli için yoğun hazırlık yapıyor.

KARAİSALI'DA HALKA HİTAP EDECEK

Bahçeli, 5 Mart cumartesi günü ilk olarak MHP’li Karaisalı Belediyesi’ni ziyaretle programına başlayacak ve ardından burada saat 11.00’da vatandaşlara hitap edecek. Bahçeli daha sonra Ceyhan Belediyesi’ni ziyaret edip ilçedeki bir dizi açılışları gerçekleştirecek ve temel atma töreninde halka hitap edecek.

İKİNCİ GÜN DE YOĞUN

Aynı gün sırasıyla Yumurtalık ve Karataş’a geçecek olan MHP Lideri, daha sonra merkez ilçe Sarıçam’da vatandaşlarla buluşacak. Devlet Bahçeli 6 Mart Pazar günü ise ziyaret programına saat 11.00’da Aladağ ilçesiyle başlayacak ve burada halka hitap edecek. MHP Genel Başkanı Bahçeli aynı gün sırasıyla İmamoğlu, Kozan, Feke, Saimbeyli ile son olarak Tufanbeyli ilçelerine geçerek hemşehrilerine seslenecek. Bahçeli’nin Adana ziyaretlerinde ülke gündemine ilişkin önemli mesajlar vermesi bekleniyor,.



847 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231