Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam689
Toplam Ziyaret1669075

AK PARTİ ADANA TEŞKİLATI REKORA KOŞUYOR

Başkan Mehmet Ay,"Yeni üyelerimizle birlikte güçlü şekilde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

AK paRTİDEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE:
"AK Parti Adana Teşkilatı, 1 Eylül'de 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla başlattığı, Adana’da bulunan 4 bin 895 sandıkta, 4 bin 895 yeni üye yapma seferberliğinde, 18'inci günde hedefe ulaşınca, 3 katına çıkardığı 15 bin yeni üye hedefini de daha ay bitmeden geçerek 15 bin 723 yeni üye sayısına ulaştı.

YOĞUN İLGİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

AK Parti Adana İl Başkanlığı'nın 15 ilçede 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla başlattığı üye seferberliğine olan yoğun ilgi artarak devam ediyor. AK Parti'nin Adana'daki üye sayısını 350 bine çıkarmayı hedeflenen kampanyanın daha ilk 7 gününde bin 895 seçmen AK Parti'ye teveccüh göstermiş, 18'inci günde ise eylül ayı için belirlenen 5 bin yeni üye hedefi aşılmıştı. Hedefini 3 kat arttırarak yeni üye kaydı hedefini 15 bin olarak değiştiren AK Parti Adana Teşkilatı, bu hedefi de ay bitmeden geçerek 15 bin 723 yeni üye sayısına ulaştı.

15 BİNİ DE GEÇTİ

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, "Genel Merkezi'miz tarafından başlatılan 'Her Ay Her Sandıkta Bir Yeni Üye' kampanyasında Adana'mızda her ay, sandık sayımız olan 4 bin 895 üye hedefini 5 bin yeni üye olarak belirlemiştik. Üye seferberliğimizin 18'inci gününde belirlediğimiz hedefi geçerek yeni üye sayımız 7 bin 781'e ulaşınca, kıymetli hemşehrilerimizin talepleri ve teşkilatlarımızın yoğun istekleri doğrultusunda eylül ayı için yeni hedefimizi 15 bin yeni üye kaydı olarak güncellemiştik. Daha eylül ayı bitmeden bu hedefimizi de geçerek 15 bin 723 yeni üye sayısına ulaştık" dedi.
DAHA DA GÜÇLENİYORUZ

Başkan Ay, "Kıymetli Adanalı hemşehrilerimizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'mize olan teveccühü artarak devam ediyor. Yeni üyelerimizle birlikte, büyük AK Parti ailemiz daha da güçleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi 'Milletimize 10 yıl önce sözünü verdiğimiz 2023 hedeflerimize maruz kaldığımız tüm sabotajlara rağmen adım adım yaklaşıyoruz.' Yeni üyelerimizle birlikte güçlü şekilde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz
Söz verdiğimi gibi, tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatlarımızın birlik ve beraberlik içerisindeki azimli ve gayretli çalışmalarının yanı sıra Adanalı hemşehrilerimizin de AK Parti'mize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan teveccühleri sayesinde Adana'mızı AK Parti'mizin kalesi yapacağız" dedi.

102 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339