Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam807
Toplam Ziyaret1682794

KARAİSALI'DA KIZ KAÇIRILMA İDDİASI

Karaisalı'da 15 yaşındaki A.R.Ş.'nin 40 yaşındaki orman işçisi tarafından kandırılıp kaçırıldığını iddia eden ailesi, çocuklarının bulunmasını istedi.





Karaisalı'nın Hacımusalı Mahallesi Cumahocalar köyünde yaşayan lise öğrencisi A.R.Ş.’nin 40 yaşındaki orman işçisi İ.Ç. tarafından kandırılıp kaçırıldığı iddia edildi.

Karaisalı İmam Hatip Lisesinde okuyan A.R.Ş.’ iddiaya göre okulların açılmasıyla yakın bölgedeki bir öğrenci yurduna yerleşti.

Ancak bir süre sonra yurt yetkilileri kız çocuğunun yurda gelmemesi üzerine durumu aileye bildirdi. Aile Karaisalı’ya giderek kızlarının İ.Ç.’nin evinde kaldığını öğrendi. İ.Ç.’den şikayetçi olan A.R.Ş.’nin babası Halil Ş. (50), kızını da alarak köye döndü. Jandarma, İ.Ç.’nin ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. 20 Eylül sabahı aile, kızlarının evde olmadığını fark edip, durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma, kızı bulmak için çalışma başlatırken, ailesi ise A.R.Ş.’nin kendisinden 25 yaş büyük İ.Ç. tarafından kaçırıldığını öne sürdü. A.R.Ş.’nin annesi Naime Ş. kızına seslenerek, “Kızımı kandırdılar. Bunu yapan ömür boyu hapse girsin. Kızım evine geri dön” dedi.

1241 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398