Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam433
Toplam Ziyaret1680640

ULUSLARARASI MOZAİK SEMPOZYOMUNDA VARDA KÖPRÜSÜ

1. Uluslararası Adana Mozaik Sempozyumu’nda Karaisalı'nın ve Adana'nın en önemli sembolleri arasında gösterlien Varda (Alman) Köprüsü işlendi.(Haber:Vahit Şahin)

VAHİT ŞAHİN
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Uluslararası Adana Mozaik Sempozyumu’nda Karaisalı'nın ve Adana'nın en önemli sembolleri arasında gösterlien Varda (Alman) Köprüsü işlendi.
Sanat Yönetmenliğine İtalya’dan Giulio Menossi‘nin yaptığı 1. Uluslararası Adana Mozaik Sempozyumu’na 11 ülkeden 13 sanatçı katılmıştı. Bu sempozyumda Alejandra Martin (Arjantin), Aida Valencia (Meksika), Angela Zimek (Avusturya), Marva Qendeel (Mısır), Karla Duterloo (Güney Afrika), Zenia Samokhina (Rusya), Alina Chubova (Kazakistan), Ronit Straum (İsrail), Mirelle Swinnen (Belçika), Vanessa Rivera (Porto Rika), Gülistan Genç (Türkiye), Sibel Akbaba (Türkiye) ve Neriman Güzel (Türkiye). adlı sanatçılar yer almıştı.
Sempozyum 75. Yıl Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Tamamen mozaiklerden yapılan eserler arasında Varda Köprüsünün de yer aldığı görüldü.Altınkoza Film Festivali etkinlikleri ile birlikte Adana Atatürk Parkı içindeki 75. Yıl sanat Galerisinde açılan sergi devam ediyor.

202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407