Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam324
Toplam Ziyaret1682311

ALTINORAN SANAT SEZONUNU YARIN AÇIYOR

Uygur,“Bu sezonki faaliyetlerimiz, online sergiler; sanat tarihi, sanat felsefesi, mitolojinin sanata etkisi, göstergebilim, fotoğraf ve sanatın diğer alanlarını kapsayan online ve/veya yüz yüze seminerlerden oluşacaktır” dedi.

 Vahit Şahin

Altınoran Sanat ve Düşünce Derneği Başkanı S. Haluk Uygur, 8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 18.00 den itibaren Türkiye fotoğrafının önemli ismi Timurtaş Onan'ın katılımıyla bu yılki sezonu açacaklarını söyledi.

Uygur, Yüz yüze bir kokteyl ile yapılacak açılışta Adanalıları ve sanatseverlerle birlikte olmanın kendilerine onur vereceğini belirterek, “Sizlerden tek ricamız ise; aşılarınızı tamamlamanız veya yaptırdığınız PCR testi ile taşıyıcı olmadığınıza güvenmenizdir. Bu sezonki faaliyetlerimiz,  yüz yüze sunulan çeşitli sergilerle birlikte; farklı konseptleri sunan online sergiler; sanat tarihi, sanat felsefesi, mitolojinin sanata etkisi, göstergebilim, fotoğraf ve sanatın diğer alanlarını kapsayan online ve/veya yüz yüze seminerlerden oluşacaktır. Ayrıca pandemiden korunma şartlarını dikkate alarak alışılmışın dışındaki yerlere düzenlediğimiz sanat, kültür ve gasronomik zenginliklerle bezenmiş gezilerimiz de devam edecek.

Ekim ayından itibaren ise şartları değerlendirerek Sinematek etkinliklerimize de başlamayı umuyoruz” dedi.

“Sanatı özledik ama sizi daha çok”

Altınoran Sanat ve Düşünce Derneği Başkanı S. Haluk Uygur, uzun süredir sanattan uza kalındığını ifade ederek şunları kaydetti:

“Daha da önemlisi birbirimizden de uzak kaldık. Artık aşılarımızı da olduğumuza göre, bir araya gelmeyi çok arzuluyoruz. Sezonumuzu Türkiye fotoğrafının önemli ismi Timurtaş Onan'ı misafir ederek açma şansını da yakaladık. Genç sanatçı Seren de kokteylimizde gitarıyla bize eşlik edecek. Sanatla ve tüm dostlarımızla hasretimizi gidermek üzere buluşalım.”

102 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398