Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam1113
Toplam Ziyaret1687622

Adana Demirsporlu taraftarlar Efecan'ı ödüllendirdi

Adana Demirsporlular Derneği Başkanı Telat Şahin ve dernek yöneticileri, 5 Ocak Stadı’nda oynanan Kocaelispor karşılaşmasında başarılı futbol sergileyen Efecan’ı ödüllendirdi. Taraftarlar, teknik direktör Ali Güneş’e de çiçek vererek “Hoş geldin” dediler.

 Bugün oynanacak olan Şanlıurfaspor maçının son çalışmasını izleyen dernek yöneticileri, idman öncesi Efecan’a ödül verdiler. Düzenledikleri ankette başarılı futbolcuları belirlemekte hayli zorlandıklarını söyleyen Telat Şahin, “Bütün oyuncularımızı galibiyetten dolayı kutluyorum. Futbolcularımızın sahada gösterdiği mücadele anketlerimize yansıyor. Taraftarlarımız bu hafta da Efecan’ın en fazla mücadele ettiğini belirlediler. Şanlıurfaspor karşılaşmasında takımımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 Kendilerine verilen destekten dolayı, Adana Demirsporlular Derneği’ne teşekkür eden Efecan, “Şanlıurfaspor karşılaşmasında çok daha iyi mücadele edip, alacağımız galibiyeti taraftarlarımıza hediye edeceğiz” diye konuştu.

Dernek Başkanı Telat Şahin, daha sonra Mavi-lacivertli takımın teknik direktörü Ali Güneş’e de çiçek verip “Hoş geldin” dediler.

 “GÖREVİMİZ TARAFTARI MUTLU ETMEK”

Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını büyük bir titizlik içerisinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Adana Demirspor Teknik Direktörü Güneş, “Bizim görevimiz taraftarımızı mutlu etmek. Adana Demirspor taraftarı mutluluğu fazlasıyla hak ediyor. Oyuncularımız, Şanlıurfaspor karşılaşmasında çok büyük mücadele verip, taraftarımızı mutlu edecektir” şeklinde konuştu.  

        



959 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406