Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam872
Toplam Ziyaret1681079

Memleket Partisi Seyhan’a genç Başkan

Memleket Partisi’nin Seyhan İlçe Başkanlığı’na 28 yaşındaki İnşaat Mühendisi Baran Basık seçildi.

 

 Çukurova, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan ve Kozan’ın ardından Seyhan İlçe kongresini tamamlayan Memleket Partisi, ağırlıklı olarak genç ve yeni yüzlerle yola devam ediyor. Memleket Partisi’nin Seyhan İlçe Başkanlığı’na İnşaat Mühendisi Baran Basık seçildi.

“TEMİZ BİR BAŞLANGICIN TARİHİNİ YAZIYORUZ”

Memleket Partisi’nin Seyhan İlçe Başkanlığı’na İnşaat Mühendisi Baran Basık seçildi. 28 yaşındaki genç başkan Baran Basık, “Ülkemizin hak ettiği temiz bir başlangıcın tarihini yazıyoruz” dedi. İl binasında gerçekleşen kongrede kadınlar, gençler ve siyasetin tecrübeli isimleri de söz alıp konuşma yaptı.

İL BAŞKANI GÜVEN:” LİYAKATLİ İSİMLERLE BİRLİKTEYİZ”

Memleket Partisi Adana İl Başkanı Celal Güven, siyasetin kalitesini yükselteceklerini belirterek, “Dinamizm yaratacak, fikir üretecek isimleri tercih ediyoruz. Görev verilmediği için istifa eden eski tip partililerle mesafeliyiz. Liyakatli isimleri partimize kazandırmak zorundayız. Aksi takdirde siyasete kalite gelmez” diye konuştu.

Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan, Sarıçam İlçe Başkanı İrfan Sayar ile çok sayıda yönetici ve partilinin hazır bulunduğu kongrede bir konuşma yapan Seyhan İlçe Başkanı Baran Basık, yeni bir başlangıcın heyecanı içinde olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“24 Haziran seçimlerinde gördük ki; ne iktidar, ne de ana muhalefet bu iktidar değişsin istemiyor. Açtırılmayan sandıklar, kendi adayanın telefonuna çıkmayan üst düzey isimler, özür dileyen gazeteciler, itiraf eden milletvekilleri gördük. Milyonlarca seçmenine yalan söyleyen, evlatlarımızın geleceğine ihanet edenleri de gördük. 24 Haziran’da tek bir taraf oluştu. O taraf hepimizin yüreğine doğdu. Bu yola çıkmakta tereddüt etmeyen Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye teşekkür ediyorum. Memleket Partisi iktidar partisidir. Bugün, ‘Atatürk’ün partisi budur’ diyebileceğimiz tek parti Memleket Partisi’dir. “

 

 

334 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704