Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam4
Toplam Ziyaret1680211

KAYMAKAM MEHMET KAYA'YA VEDA YEMEĞİ

2021 Yılı Kaymakamlar Kararnamesi ile görev süresi dolup Kurban Bayramı sonrası İlçemize veda edecek olan Kaymakamı Mehmet Kaya için Varda Çardak Kafe'de veda yemeği düzenlendi.

 

 Karaisalı Belediyesi'nin organize ettiği veda programında konuşma yapan Kaymakam Mehmet Kaya, "Yaklaşık olarak iki yıldır Çukurova'nın İncisi Yiğitler Diyarı Karaisalı'da görev yapıyorum. Bu süre zarfında gerek kamu hizmetlerinin sunumunda gerek sosyal hayatımda şahsıma göstermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaya şöyle devam etti:

"Bugün burada siyasi ve dünya görüşü farklı olan birçok arkadaşımız bulunmaktadır. İlçemizde sosyo-kültürel anlamda bu birlikteliğin sağlanmasından dolayı mutluluklarımı ifade etmek istiyorum. Ne mutlu bana ki böylesine güzel bir ilçede bu birlikteliğin sağlanmasında faydam olduğunu düşünüyorum. Başta Allah rızasını kazanmak daha sonra gönüllere girmek gayemizdir. Bu anlamda adil bir yönetim anlayışı sergiledik. Maalesef ki uzun bir süredir pandemi ile mücadele ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne pandemiye karşı vermiş olduğumuz mücadelede çok şükür iyi noktalara geldik. Uzun bir süredir ilçemizde vaka bulunmamaktadır. Kurumlarımızla koordineli bir şekilde gerek pandemiye karşı gerek kamu hizmetlerinin sunumu noktasında büyük çaba sarf ettik. Umuyorum bizden sonra görev alacak arkadaşlarımız Karaisalı'yı daha iyi noktalara taşıyacaklardır. Bugün buraya katılım sağlayarak bizlere göstermiş olduğunuz muhabbetten dolayı şahsım adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."    

Veda yemeğine Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçemiz Kurum Amirleri, Ak Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Cumhuriyet Halk Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Eren, Milliyetçi Hareket Partisi Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kaçar, Ak Parti Karaisalı Kadın Kolları Başkanı Özge Özcan, Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri Saniye Usta, Celalettin Sürme, Rıfat Köroğlu, Ayhan Işık ve Muhtarlar ve çok sayıda misafir katıldı.

342 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704