Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret1685254

HÜSEYİN BAŞÇI FRANSA’YA GİDİYOR

Adanalı Uluslararası Güreş Hakemi Hüseyin Başcı, Fransa’nın Saint-Lorent Kentinde 14-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan Plaj Güreşi Dünya Şampiyonasında hakem olarak ülkemizi temsil edecek.

 

Karaisalı Kaymakamlığı eski Yazışleri Müdürü olan Adanalı Uluslararası Güreş Hakemi Hüseyin Başcı, Fransa’nın Saint-Lorent Kentinde 14-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan Plaj Güreşi Dünya Şampiyonasında hakem olarak ülkemizi temsil edecek.

Tokyo Olimpiyatları öncesi son büyük organizasyon olan Plaj Güreşi Dünya Şampiyonası’na Türkiye Milli Güreş Takımı da katılacak. BAŞCI, Şampiyona ile ilgili yaptığı açıklamada; Dünyada birçok spor branşı gibi Güreş Sporunun de popüler düzeyde tanıtımı için Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından özellikle tatil beldelerinde bu tür organizasyonların yapıldığını, Ülkemizde de geçtiğimiz günlerde Plaj Güreşi Türkiye Şampiyonası düzenlendiğini ve Güreşin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirtti. Başcı “Ülkemiz adına böyle bir Şampiyonada düdük çalmak benim için onur verici bir durumdur. Türkiye’yi başarıyla temsil etmeye çalışacağım.” dedi.

Bilindiği üzere daha öncede çeşitli Dünya ve Avrupa Güreş şampiyonalarında güreş hakemliği yapan Hüseyin Başçı Adana’nın gururu oldu.

308 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231