Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam594
Toplam Ziyaret1668236

KARAİSALI'DA HER MAHALLEDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Karaisalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeye bağlı mahallelerde genel temizlik ve bakım çalışması yapıyor.


Çevre temizliğinin sağlanması ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda hayat sürebilmeleri için Karaisalı’da gerekli tedbirleri alan Karaisalı Belediyesi ekipleri mahallelerde genel bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Günlük çalışmaların yanı sıra mahalle mahalle uygulama yapan Karaisalı Belediyesi ekipleri girdiği mahalleyi baştan aşağıya elden geçiriyor.

İlçeye bağlı 62 mahalle için tek tek program yapan ekipler girilen mahalleyi baştan aşağı elden geçiriyor. Belediye ekipleri girdiği mahallelerde yol bakım ve onarım çalışması, parke döşeme çalışması, çevre düzenleme ve temizlik çalışması yapıyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Etekli ve Emelcik mahallelerinde çalışma yaptı.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise yaptığı açıklamada, “Bizler vatandaşlarımıza değer veriyoruz. Onların doğduğu yerde mutlu, huzurlu bir şekilde yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Belediye olarak günlük rutin çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğümüz ile belirlediğimiz program çerçevesinde mahalle mahalle genel temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda titizlikle çalışan ekiplerimizi kutluyorum.” dedi.

Yapılan çalışmaları takdir eden ve gayet memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri ise Başkan Aslan’a ve ekibine teşekkür ettiler.

211 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339