Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam322
Toplam Ziyaret1685755

DSP LİDERİ AKSAKAL, ”İSTESELER DE İSTEMESELER DE ERKEN SEÇİM YAPILACAK”

Aksakal, “Genel seçimler 2023 yılında zamanında yapılacak olursa Sayın Cumhurbaşkanı ikinci kez seçilme hakkını kullandığından yeniden aday olamayacaktır. Bu engele takılmamak için erken seçime gideceklerdir” dedi.

DSP Adana İl binasının açılışında konuşan Genel Başkan Önder Aksakal, 2022 yılında genel seçim sürecine girileceğini söyledi.

Partisinin Turhan Cemil Beriker Bulvarı üzerinde yeni il binasının açılışını DSP PM Üyesi Hakan Buldu ile birlikte yapan Önder Aksakal, burada yaptığı konuşmada, pandeminin yavaşlamasıyla birlikte siyasetin de hareketlenmeye başladığını ve sürekli bir genel seçimden bahsedildiğini belirterek, ”Önümüzdeki yıl seçim sürecine girilecek. Genel seçimler 2023 yılında zamanında yapılacak olursa Sayın Cumhurbaşkanı ikinci kez seçilme hakkını kullandığından yeniden aday olamayacaktır. Bunu kendisi de biliyor, yanındaki hukukçular ve tüm dünya bilmektedir. Bu engele takılmamak için erken seçime isteseler de istemeseler de gideceklerdir” dedi.

Aksakal konuşmasının sonunda partisini güvercin yuvasına benzettiklerini, bu nedenle Adanalıları güvercin yuvasına beklediklerini sözlerine ekledi.

DSP Adana yeni İl binasının açılışına DSP Genel Başkan Yardımcısı Emrah Küçükkapdan, PM Üyesi ve Örgüt Kurulu Başkan Yardımcısı Ejder Onursal, PM Üyesi Hakan Buldu, Ankara İl Başkanı Turgay Akbaba, DSP Adana İl Başkanı Erhan Saltuk, Memleket Partisi ve Vatan Partisi Adana İl yöneticileri ile partililer katıldı.

59 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382