Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam144
Toplam Ziyaret1684899

BÖLGESEL KOOPERATİFLER ZİRVESİ’NDE KARAİSALI STANDI İLGİ GÖRDÜ​

16-18 Haziran tarihleri arasında 13 ilin katılımıyla ülke genelinde 100’ün üzerinde kooperatifin katılımıyla düzenlenen ve bugün sona erecek zirveye Karaisalı Belediyesi de stant açarak destek oldu.

​16-18 Haziran tarihleri arasında 13 ilin katılımıyla ülke genelinde 100’ün üzerinde kooperatifin katılımıyla düzenlenen ve bugün sona erecek zirveye Karaisalı Belediyesi de stant açarak destek oldu.

Karaisalı'nın ve Karaisalı’da yetişen ürünlerin tanıtımının yapıldığı stantta S.S. Murtçular Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’ne destek veren Karaisalı Belediyesi, personeli Orhan Paancar, Meryem Meral ve Huriye Savaş’ı görevlendirdi.

Stantta Karaisalı salçası, zeytinyağı, nar ekşisi gibi ürünler sergilendi.

Karaisalı Belediye Personeli Orhan Pancar ise fuara gelenlere Murt Çayı ikram ederken, murtun ve çayın öneminden açıklamalarda bulundu. Karaisalılılara neden murtçu denildiğini de anlatan Orhan Pancar, murt çayını ilk kez içenlerin memnun kaldığını dönüp dolaşıp ikinci kez çay içenlerin olduğunu, hazırladıkları murt yapraklardan oluşan paketleri ise 5 TL’den sattıklarını ifade etti.
Meryem Meral ve Huriye Savaş da Karaisalı'nın ürünlerin hem tanıttılar hem de satışını gerçekleştirdiler.

 

187 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231