Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam209
Toplam Ziyaret1667851

AESOB,"BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ KÜÇÜK ESNAFTAN YAPINIZ"

ESOB Başkanı Göger, pandemi sürecinde durgunluk yaşandığını belirterek, alışverişe çıkacak vatandaşlara babalar günü hediyelerini küçük esnaftan almalarını istedi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, pandemi sürecinde durgunluk yaşayan piyasaların babalar günü alışverişiyle birlikte hareketlenmesini beklediklerini belirterek, alışverişe çıkacak vatandaşlara babalar günü hediyelerini küçük esnaftan almalarını tavsiye etti.

Her yıl haziran ayının üçüncü pazar gününün Babalar günü olarak kutlandığını hatırlatan Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, "Babalarımız hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Baba çalışır, ter döker, yuvasını geçindirmek için, çoluk çocuğunun rızkını helalinden kazanmak için koşturur. Babalarımız, ulu bir çınar gibi kol kanat gerdikleri ailesi için yaşarlar. Büyük bir fedakarlık göstererek bizleri büyüten, bugünlere getiren babalarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz" dedi.

Küçük de olsa verilecek bir hediyenin babalarımızı mutlu etmeye yeteceğini ifade eden Birlik Başkanı Niyazi Göger, alışverişe çıkacak vatandaşlara babalar günü hediyesini küçük esnaftan almalarını tavsiye etti.

Babalar günü alışverişi için çarşı pazara çıkacak vatandaşların piyasaları hareketlendireceğini dile getiren Başkan Niyazi Göger, "Onlara atfedilmiş bu özel günde alacağımız hediye babalarımızı mutlu edeceği gibi, pandemi sürecinde ekonomik anlamda sıkıntılı günler yaşayan esnafımızın da işlerini hareketlendirecektir” diye konuştu.

Özellikle giyim, parfümeri ve hediyelik eşya sektöründe hizmet veren küçük esnafın babalar günü nedeniyle hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Başkan Niyazi Göger, vatandaşların küçük esnafta her keseye ve zevke uygun hediyelik eşya bulabileceğini de sözlerine ekledi.

109 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339