Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam292
Toplam Ziyaret1667934

AK Parti'li Kurtulmuş'tan Akşener'e tepki

Kurtulmuş,"Eğer Akşener, Netanyahu'yu birilerine benzetecekse 'açık iş birliği-gizli ittifak' yaptıkları masum insanların katili terör örgütünün siyasal uzantılarına benzetsin"dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya benzetmesine tepki göstererek, şunları kaydetti:

"Meral Akşener'i, Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında söylediği izansız sözleri dolayısı ile şiddetle kınıyoruz. Eğer Akşener, Netanyahu'yu birilerine benzetecekse 'açık iş birliği-gizli ittifak' yaptıkları masum insanların katili terör örgütünün siyasal uzantılarına benzetsin."


AKŞENER NE DEMİŞTİ?

İYİP Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında şunları söylemişti:

"Bir anlamda Sayın Erdoğan’ın İsrail versiyonu olan, Benyamin Netenyahu, siyasi rakiplerini baltalamak ve bu şekilde koltuğunu koruyabilmek için, gözünü kırpmadan, sivillerin ve çocukların hayatlarına kast etmekten geri durmadı" diyen Akşener, "Önce Mescid-i Aksa ve Kubbet-üs Sahra kışkırtmaları yaşandı, ardından da, Gazze’ye operasyon başladı. İsrailli Arap partileri de, yaşananlara tepki olarak koalisyon görüşmelerinden çekildi. Kim kazandı? Savaş tüccarları kazandı. Koltuk meraklıları kazandı" ifadesini kullandı.

Akşener, AK Parti'yi İsrail'e karşı gerçek yaptırım adımları atmamakla eleştirdi, sözlerine şöyle devam etti:

Bu insanlık ayıbı karşısında, maalesef ülkemizi yönetenlerden, İsrail’i caydıracak, Filistinlilerin hayatını iyileştirecek, somut tek bir adım göremedik. Mesela, İsrail ile aramızda, 6 milyar doları aşan ticari ilişkiler var. Peki bu ilişkiler askıya alındı mı Alınmadı. Mesela, Kürecik Radar Üssü var değil mi? İran’dan İsrail’e yapılacak bir saldırıyı haber vermesi planlanıyor. Peki bu üs kapatıldı mı? Hayır. Bunların hiçbiri yok.

'Ak Parti balonu artık patlamıştır'
Şu bir gerçek ki, Ak Parti balonu artık patlamıştır. Milletin, 19 yıldır sırtında taşıdığı bu iktidar, 14 ay milletinin yanında duramamıştır. Oysa Türkiye’nin, zor günde vatandaşının yanında olacak, gücü de var, zenginliği de var, kaynağı da var. Mesele bu zenginliği, bu imkanları, bu kaynakları, kimin için kullandığınız meselesi. Yani mesele, bir kaynak meselesi değil, bir tercih meselesi.

'Muhalefet kariyerinizde, sana ve arkadaşlarına şimdiden başarılar diliyoruz'
Sayın Erdoğan; Yeter artık! Milletimizin yakasından bir düşün artık! Çileyi, yokluğu ve yoksulluğu reva gördüğün bu milletten, hangi yüzle çıkıp da helallik istiyorsun? Ayıptır, günahtır.

Siz tıpış tıpış gidiyorsunuz, biz koşarak geliyoruz. Emin adımlarla, her gün büyüyerek geliyoruz. Milletimizle, yan yana, omuz omuza geliyoruz. O nedenle, ilk seçimden sonraki muhalefet kariyerinizde, sana ve arkadaşlarına şimdiden başarılar diliyoruz."

107 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339